بابک کریمی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در زنجان با اشاره به ضرورت داشتن دیدگاه راهبردی نسبت به المپیاد علوم و فناوری نانو، اظهار کرد: نداشتن دیدگاه راهبردی باعث ایجاد خطراتی میشود.
وی با بیان اهمیت حمایت از جوانان و دانشآموزان افزود: اگر این جوانان و دانشآموزان در داخل کشور حمایت نشوند، جذب مؤسسات بینالمللی میشوند که دنبال جذب چنین افراد نخبه و برجستهای هستند.
رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان افزود: در صورت هدایت نشدن این دانشآموزان نخبه با برنامههای راهبردی این افراد به سمت رشتههایی میروند که بنیادی نیست، در نتیجه، در آینده نهچندان دور کشور با کمبود افراد خلاق و متفکر در محیطهای دانشگاهی و پژوهشی مواجه خواهد شد.
کریمی گفت: ۱۵ نفر از دانشآموزان حاضر در المپیاد نانو به گروههای تحقیقاتی دانشگاه علوم پایه دعوت شدند و سه ماه مهمان دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه هستند تا در آینده، یکی از رشتههای علوم پایه را انتخاب کنند.
وی تصریح کرد: یکی از مسائل تحت پیگیری راهاندازی ساختار Full scholarship (بورسیه تحصیلی کامل) در کشور است. بر این اساس برای دانشآموزانی که وارد این حوزه میشوند، حمایت ۱۰۰ درصدی در نظر گرفته میشود. همچنین این افراد از نظر اشتغال و معیشت هم حمایت میشوند.
رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان با بیان بیان اینکه نگاه مدیریتی کشور به مجموعه جوانان ایجاد نشاط و و حس رفاقت و صمیمیت است، گفت: اگر جوان این حس را داشته باشد که در صورت اشتباه کردن، از طرف مسئولان و بزرگان کشور حمایت میشوند، حس دلبستگی به کشور پیدا میکنند.
رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان در ادامه به مسئولیت متفکران در پیدا کردن راه حل امروزی برای حل مشکلات جوانان اشاره کرد و گفت: با راههای قدیمی نمیتوان درباره جوانان به نتیجه رسید.
نظر شما