به گزارش خبرگزاری ایمنا، بر اساس گزارش مدیریت شبکه برق نیروگاه اتمی بوشهر در ۲ ماه گذشته یک میلیون ۳۹۵ هزار ۲۹۰ مگاوات ساعت انرژی تولید کرد.
این برق برای تأمین نیاز خانه مردم در استانهای نوار ساحلی جنوب از سیستان و بلوچستان تا خوزستان کافی است.
با اتمام تعمیرات اساسی و دوره سوختگذاری، نیروگاه اتمی بوشهر از ۲۹ خرداد امسال با حداکثر توان در مدار تولید برق است.
ضریب ظرفیت تولید برق نیروگاه اتمی بوشهر در این دو ماه ۹۶.۹ درصد است.
بر اساس گزارش وزارت نیرو این شاخص در بین همه انواع نیروگاههای حرارتی و تجدیدپذیر یک رکورد منحصر به فرد در ایران به حساب میآید.
سهم نیروگاه اتمی از شبکه برق ایران کمی بیشتر از یک درصد است. در حالیکه فرانسه ۸۶ درصد از برق خود را از شکافت هستهای بهدست میآورد.
محمد زارعون کارشناس انرژی تحریم را مانع توسعه انرژی هستهای در ایران دانسته و معتقد است که ایران به طور ۱۰۰ درصد فناوری نیروگاههای هستهای را ندارد و به همین دلیل است که روند توسعه این نوع نیروگاه به کندی پیش میرود.
اما علی فرقانی یک کارشناس انرژی دیگر به تجربه ایران در دهه ۷۰ برای توسعه نیروگاه حرارتی اشاره کرده و میگوید که بسیاری از کشورهایی که دانش ساخت نیروگاه اتمی را دارند از جمله چین و روسیه میتوانند در یک پروژه تجمیع شده این دانش را در اختیار ما قرار دهند.
در دهه ۷۰ تجمیع تقاضای نیروگاه حرارتی و قرارداد با یک شرکت خارجی با بند انتقال فناوری، شروع ماجرای نیروگاهساز شدن ایران بود و همین مسئله میتواند با همکاری کشورهای توسعه یافته برای بومیسازی دانش ساخت نیروگاه اتمی نیز تکرار شود.
منبع: فارس
نظر شما