به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، مهدی نم نبات امروز _چهارشنبه بیستوچهارم مرداد_ در کارگروه پیشگیری از آسیبهای اجتماعی مدارس تیران و کرون در محل آموزش و پرورش این شهرستان اظهار کرد: با توجه به افزایش آسیبهای اجتماعی و ضرورت برنامه ریزی برای کاهش این پدیدهای شوم و توانمندسازی نوجوانان در مقابله با آن، فعالیت مشاوره و پیش بینی تمهیدات ضروری است.
وی افزود: مدارس نقش مهمی در توانمندسازی و رسیدگی به دغدغههای روانشناختی دانش آموزان دارند و برای همین موضوع فعالیت مشاوران و روانشناسان در مدارس نیاز است که در این خصوص امکانات و نیروی آموزش و پرورش پاسخگو نیست.
معاون فرهنگی و پرورشی اداره کل آموزش و پرورش اصفهان با بیان اینکه ۶۰۰ مشاور در مدارس این استان فعالیت میکنند، تصریح کرد: با وجود نزدیک به ۶ هزار مدرسه در سراسر استان، این تعداد مشاور کفاف نیاز همه مدارس را نمیدهد.
نم نبات اضافه کرد: آموزش و پرورش با تربیت مربیان و همیاران مشاور بخشی از این نیاز را تأمین کرده اما باز چنین اقدامی پاسخگو نبوده و نیازمند همکاری دستگاههای اداری متولی در این حوزه است.
وی ادامه داد: مدارس به دلیل کمبود امکانات و نیروی مشاور برای کاهش آسیبهای اجتماعی و ارتقا کیفیت زندگی نوجوانان نیازمند همکاری دیگر دستگاههای اداری فعال در این حوزه هستند.
معاون فرهنگی و پرورشی اداره کل آموزش و پرورش اصفهان اجرای طرحهای آموزشی برای توانمندسازی معلمان، مدیران و کادر آموزشی را مهم برشمرد و اذعان داشت: در قالب این چنین اقداماتی تیم اجرایی مدارس و مربیان، آموزگاران و دبیران برای کمک به دانش آموزان و رفع نیازهای اجتماعی آموزشهای لازم را فراگرفتهاند.
نم نبات تاکید کرد: مراکز مشاوره در شهرستانهای استان اصفهان فعال شده و خط تلفن ۱۵۷۰ نیز برای ارائه خدمت به دانش آموزان و خانوادههای آنان راه اندازی و خدمت رسانی میکند.
وی به پایش سلامت روان دانش آموزان نیز اشاره کرد و گفت: در چنین اقدامی نوجوانان دارای اختلال روانی به مراکز مشاوره معرفی و افرادی که دارای مشکل حاد باشند مورد مراقبت دائمی و خدمات ویژه قرار میگیرند.
معاون فرهنگی و پرورشی اداره کل آموزش و پرورش اصفهان با بیان اینکه خدمات مشاورهای تنها در حوزه رفع آسیبهای اجتماعی نیست، افزود: در هدایت تحصیلی و راهنمایی دانش آموزان برای انتخاب رشته نیز تأمین نیروی مشاور مهم است.
نظر شما