به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، فرزاد مخلصالائمه ظهر امروز _چهارشنبه بیست و چهارم مرداد_ در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی اظهار کرد: ایجاد حساسیت و آگاهی بخشی در محیطهای روستایی نسبت به موضوع کنترل و کاهش اعتیاد و آسیبهای اجتماعی ضروری است.
وی افزود: آموزش و فرهنگ سازی رکن مهم در اجرای این طرح است و فرمانداران شهرستانهای مختلف این استان مکلف به همکاری در اجرای طرح یاریگران زندگی هستند.
استاندار مرکزی بر اهتمام جدی تمام فرمانداران برای اجرای طرح یاریگران زندگی در روستاها تاکید کرد و گفت: ارتقای سلامت اجتماعی در محیطهای روستایی کشور، تحقق جامعه عاری از اعتیاد و سالم، آگاه سازی روستاییان درباره خطر رو به رشد اعتیاد و محافظت اصولی از نسل آینده از مزایای مهم اجرای این طرح است.
مخلصالائمه تصریح کرد: فرمانداران شهرستانهای استان مرکزی باید برای موفقیت بیشتر طرح یاریگران زندگی و تکمیل اقدامات آموزش و پرورش اقدامات لازم را برای پیشبرد بهتر و شتاب بیشتر طرح انجام دهند.
وی اضافه کرد: در اجرای این طرح باید از توان و ظرفیت نهادهای مرتبط از قبیل: بهزیستی، فنی و حرفهای و شهرداری استفاده شود و این دستگاهها همکاری لازم را برای اجرای طرح داشته باشند.
استاندار مرکزی ادامه داد: برای انتخاب مکان کمپ ماده ۱۶ باید در شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر تصمیمگیری شود و نباید پیدا کردن راهحلها برای انتخاب این کمپ در این نشست انجام شود.
مخلصالائمه خاطر نشان کرد: تا زمانیکه مکانی برای کمپ ماده ۱۶ تهیه نشده، بهزیستی، فرمانداری و شورای اسلامی کلانشهر اراک موظف هستند، مکان مناسب را در حاشیه شهر در نظر گیرند.
طرح یاریگران زندگی فراگیری مهارتهای خود مراقبتی به دانشآموزان در مدارس است
اکبر شایسته فرد، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی هم اظهار کرد: طرح یاریگران زندگی فراگیری مهارتهای خود مراقبتی به دانشآموزان در مدارس است تا این قشر به توانمندی در حد مدیریت خود برسند و ۵۰ درصد اجرای طرح یاریگران زندگی استان مرکزی در روستاها است.
وی ادامه داد: اجرای طرح یاریگران زندگی در کشور بر اساس میزان مطالبه شورای اجتماعی کشور در ۳۰ درصد مدارس هدفگذاری شده است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی افزود: اجرای طرح یاریگران زندگی در استان مرکزی به ۴۰ درصد مدارس رسیده است.
شایسته فرد تصریح کرد: مجری کانون یاریگران زندگی ۱۰۰ مرکز آموزشی استان مرکزی در مقطع متوسطه اول و دوم است.
وی گفت: سال گذشته برای نخستین بار در کشور آموزش دوره تربیت مربی در مرکز آموزش خمین به مدت دو روز برگزار شد و ۷۰۰ نفر در حوزه یاریگران این آموزشها را فرا گرفتند.
دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی با بیان اینکه سههزار و ۵۰۰ نفر دانشآموز استان مرکزی آموزشهای یاریگران زندگی را فرا گرفتند، اظهار کرد: از این تعداد برای ۱۰۰ نفر در کنار تحصیل، شغل ایجاد شده است.
نظر شما