دانشگاه‌ها در شناساندن ظرفیت‌های گیلان به دانشجویان تلاش کنند

استاندار گیلان با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی استان گفت: دانشگاه‌ها باید در راستای شناساندن ظرفیت‌ها و توانمندی‌های استان به دانشجویان تلاش کنند و به تناسب این ظرفیت‌ها، در حد امکان رشته‌های دانشگاهی را گسترش دهند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، اسدالله عباسی امروز _چهارشنبه بیست و چهارم مرداد_ در بیست و ششمین جلسه هیئت امنا دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان که با حضور نادی معاون علوم تربیتی و مهارتی و نماینده تام‌الاختیار رئیس دانشگاه آزاد در هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان و سایر اعضا برگزار شد، با اشاره به جایگاه ویژه دانشگاه آزاد در تولید علم و تربیت متخصص در کشور، اظهار کرد: نقش مؤثر دانشگاه آزاد اسلامی در افزایش سطح پیشرفت علمی و فناوری کشور بر کسی پوشیده نیست.

وی افزود: آرامش در محیط دانشگاهی، بسترساز رشد و توسعه علمی در دانشگاه‌ها می‌شود که دانشگاه آزاد استان این ویژگی را در بین دانشجویان، کارکنان و اساتید دارد.

استاندار گیلان با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی استان خاطرنشان کرد: دانشگاه‌ها باید در راستای شناساندن ظرفیت‌ها و توانمندی‌های استان به دانشجویان تلاش کنند و به تناسب این ظرفیت‌ها، در حد امکان رشته‌های دانشگاهی را گسترش دهند.

عباسی ادامه داد: مهارت‌آموزی دانشجویان، امر مهمی است که در آینده کاری نسل جوان بسیار مؤثر است و دانشگاه‌ها در این عرصه باید با جدیت ورود کنند.

وی تاکید کرد: پایان‌نامه‌های دانشجویان به سمت تقویت ظرفیت‌های مختلف استان هدایت شود تا خروجی نهایی آن توسعه و پیشرفت استان باشد.

استاندار گیلان تصریح کرد: بسته جامع مولدسازی املاک دانشگاه آزاد استان تدوین و ارائه شود تا عوائد حاصل از آن در جهت به‌روز رسانی تأسیسات، تعمیرات، تأمین تجهیزات آزمایشگاهی و بازسازی مراکز آموزشی این دانشگاه مورد استفاده قرار گیرد.

وی تاکید بر لزوم تبدیل بعضی از مراکز دانشگاه آزاد به فعالیت‌های علم و فناوری با بهره‌گیری از توان استادان دانشگاه گفت: ضرورت دارد مقوله‌های تحول، خلاقیت و توجه به جنبه‌های مختلف دانش بنیان در دانشگاه آزاد نیز مد نظر باشد.

عباسی افزود: توجه به سه موضوع اقتصاد، آموزش و تحول در قالب یک بسته متمرکز تدوین و به هیئت امنا ارائه شود تا پس از بررسی و تصویب، عملیاتی شود.

تغییر رویکرد دانشگاه آزاد اسلامی گیلان به مهارت محوری دنبال می‌شود

در ادامه مجتبی ملکی چوبری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گیلان با اشاره به سند تحول و تعالی دانشگاه، اظهار کرد: تحول در فضای آموزشی نخستین موضوع سند تعالی دانشگاه است که بر این اساس تغییر از رویکرد آموزش حافظه محور به مهارت محور دنبال می‌شود.

وی افزود: سند تحول و تعالی دانشگاه مبتنی بر اسناد بالادستی است و در راستای منویات مقام معظم رهبری حرکت می‌کند و برنامه پنج ساله در دانشگاه آزاد اسلامی تا سال ۱۴۰۵ تعیین شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گیلان با بیان اینکه در سند تحول و تعالی دانشگاه پنج جهش مبتنی بر برنامه و مأموریت تعیین شده که تحول در فضای آموزشی نخستین مورد سند تعالی دانشگاه است، خاطرنشان کرد: جهش در حوزه پژوهش با رویکرد حل مساله، حرکت از سمت درآمدهای شهریه به سمت درآمدهای غیر شهریه، حرکت از ناکارآمدی فرهنگی به سمت کارآمدی فرهنگی و جهش در توسعه کیفی دانشگاه از دیگر بخش‌های جهش‌های دانشگاه آزاد است.

وی در ادامه با قدردانی از اهتمام استاندار در جهت پیشبرد اهداف دانشگاه با رویکرد تعالی بیشتر و با اشاره به تحصیل ۴۰ هزار دانشجو در ۱۴ واحد دانشگاهی این دانشگاه، تصریح کرد: ۴۰ درصد بار آموزش عالی استان بر دوش دانشگاه آزاد اسلامی است.

ملکی چوبری اظهار کرد: واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی گیلان از کیفیت نسبی مناسبی برخوردارند از این رو ادغام و تجمیع واحدهای دانشگاهی مطرح نیست و به دنبال توسعه کیفی آنها هستیم.

وی با تشریح ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی در بخش‌های مختلف، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی گیلان ۷۰۰ عضو هیأت علمی و نخبگانی دارد، ۳۰ نفر از اعضای هیأت علمی این دانشگاه جز یک و ۲ درصد دانشمندان برتر جهان هستند.

کد خبر 781139

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.