ثبت‌نام بیش از ۱۳۰ هزار نفر از فارس برای زیارت اربعین

معاون امور گردشگری و زیارت استانداری فارس با بیان این که تاکنون بیش از ۱۳۰۰۰۰ نفر زائر از استان فارس متقاضی سفر اربعین شده‌اند، گفت: تردد به عراق از سه مسیر زمینی هوایی و دریایی میسر شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس و به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری، محمد فرخ‌زاده با تاکید بر اینکه همه کسانی که متقاضی شرکت در پیاده‌روی اربعین هستند باید در سامانه سماح ثبت نام و کد رهگیری دریافت کنند، اظهار کرد: حسب مقررات، فقط به زائرانی که در سامانه سماح ثبت‌نام کرده باشند خدمات اربعین مانند دریافت ارز و بیمه ارائه خواهد شد.

وی افزود: تاکنون بیش از دو میلیون و ۲۰۰ هزار زائر در سامانه ستاد مرکزی اربعین ثبت نام نموده‌اند که از این تعداد ۱۳۰ هزار نفر زائر از استان فارس هستند.

معاون امور گردشگری و زیارت استاندار فارس با اشاره به اینکه برای شرکت در پیاده روی اربعین و عبور از مرز جهت وارد شدن به کشور عراق داشتن گذرنامه معتبر شامل گذرنامه بین‌المللی و یا گذرنامه زیارتی الزامی است، تصریح کرد: نکته بسیار مهمی که زائران بایستی دقت کنند اینکه حتماً در هنگام خارج شدن از مرز ایران مهر خروج و هنگام وارد شدن به خاک عراق حتماً مهر ورود به خاک عراق در گذرنامه زائر درج شود.

فرخ‌زاده تاکید کرد: در صورت عدم درج مهر ورود به عراق، پلیس این کشور این افراد را به‌عنوان ورود غیرقانونی به کشور خود لحاظ کرده و مشکلات فراوانی برای آن‌ها از جمله احتمال دستگیری و زندان و یا بازگرداندن به مرز را در پی خواهد داشت بنابراین حتماً زائران به این نکته مهم دقت کنند؛ هنگام برگشت نیز حتماً مهر خروج از کشور عراق و ورود به کشور ایران در گذرنامه زائران درج شود.

وی با بیان اینکه تردد به عراق از سه مسیر زمینی هوایی و دریایی میسر شده است، خاطر نشان کرد: طبق گفته وزیر راه و شهرسازی مسیر دریایی زوار اربعین نیز باز شد و نخستین کشتی از بندر خرمشهر به بندر بصره عراق اعزام شده است.

معاون استاندار فارس با اشاره به گرمای ۴۶ درجه‌ای عراق و خدمت‌رسانی بیش از ۱۰۰ موکب از استان فارس از جمله تعدادی موکب‌های درمانی اظهار کرد: در موکب‌های درمانی کادرهای تخصصی و عمومی پزشکی و درمان مستقر هستند و داروهای مورد نیاز زائران نیز در این موکب‌ها موجود است و زائران از به همراه داشتن داروها، مخصوصاً داروهای ممنوعه خودداری کنند.

فرخ‌زاده افزود: برخی از داروها که در کشور ما آزاد است مانند داروهای مسکن کدئین دار در کشور عراق ممنوع است و به همراه داشتن آن جرم محسوب می‌شود، لذا از زائران محترمی که بنا به دلایل بیماری مجبور هستند اینگونه داروها را به همراه داشته باشند خواست که حتماً نسخه به زبان انگلیسی دارو را با خود ببرند.

وی در پایان با تاکید بر اینکه مدت زمان لازم برای انجام زیارت و پیاده روی اربعین نهایتاً ۶ روز است، از زائران خواست مدت زمان سفر اربعین خود را مدیریت کنند و جهت رفاه حال سایر زوار و پیشگیری از ازدحام و کمبود خدمت رسانی، پس از انجام زیارت و پیاده روی سریعاً به کشور بازگردند.

کد خبر 781134

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.