محمد شریعتی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اقدامات اولیه شهروندان هنگام حریق خودرو اظهار کرد: اگر خودرو در محیطهای بسته همچون پارکینگ دچار حریق شد، شهروندان پس از شمارهگیری ۱۲۵ و ارائه دقیق آدرس، باید با استفاده از شیرهای اطفای حریق که در پارکینگها نصب شدهاند یا شیلنگهای آب، اقدام به کنترل حریق کنند، همچنین اگر محیط بسته، درِ خروجی دارد، بهتر است که خودرو را به هر نحوی از آنجا خارج کنند.
وی افزود: اگر خودرو هنگام رانندگی دچار حریق شد، شهروندان باید با حفظ آرامش، خودرو را به منتهیالیه سمت راست خیابان هدایت کنند و هر چه سریعتر مدارک مهم و وسایل گرانقیمت را از خودرو خارج کنند.
سخنگو و رئیس اداره ارتباطات سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان تأکید کرد: تمام خودروها باید مجهز به کپسول اطفای حریق باشد تا در صورت وقوع حریق نیمهگسترده، سرنشینان بتوانند به راحتی آن را خاموش کنند و از شعلهور شدن بیشتر جلوگیری شود.
شریعتی ادامه داد: اگر سرنشین خودرو هنگام رانندگی متوجه بوی سیم سوخته یا بوی بنزین شد، بلافاصله باید خودرو را بازبینی کند.
وی خاطرنشان کرد: یکی از اضلاع حریق، اکسیژن است و به دلیل اینکه درِ موتور ماشین بسته است و اکسیژنرسانی کامل انجام نمیشود، حریق ابتدا بهصورت دود ظاهر میشود، بنابراین توصیه میشود در لحظات اولیه درِ موتور خودرو را باز نکنند.
نظر شما