محمود حقیقت سرشت در حاشیه سفر به شهرستان فریدن در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در اصفهان اظهار کرد: حضور میدانی در شهرستانها کمک میکند تا تصمیماتی درست و عملیاتی گرفته شود.
وی افزود: امروز با توجه به برنامهریزی که فرماندار فریدن داشت، توانستیم از تعدادی واحدهای تولیدی بازدید کنیم و مسائل و مشکلات شهرک صنعتی فریدن از نزدیک دیده شد و این امر کمک کرد که در جلسه کارگروه تسهیل تصمیماتی خوب و عملیاتی در خصوص شهرک و مسائل و درخواستهای فعالان اقتصادی گرفته شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اصفهان ادامه داد: به نظر میرسد با توجه به برنامه زمانبندی که اعلام شد تا پایان سال جاری ما از امکانات بهتری در شهرک صنعتی فریدن برخوردار باشیم و شهرک و سرمایهگذاران بتوانند به راحتی و با مشکلات کمتری در شهرک به فعالیت خود ادامه بدهند.
حقیقت سرشت گفت: رئیس شهرکهای صنعتی استان اصفهان اینجا حضور داشته و درخواستها و مشکلات را شنیدند و تصمیماتی گرفته شد تا این برنامهها و پروژهها طبق گفته رئیس شهرکها به موقع انجام شود؛ داخل شهرک از وضعیت بسیار خوبی در خصوص زیرساختها و بحثهای زیرساختی و امنیتی برخوردار خواهدشد.
وی افزود: هدف دیگر از حضور در شهرستان این بود که کارگروههای شهرستان را مخصوصاً در مناطق کم برخوردار شکل دهیم که بتوانند با سرعت بیشتر و همدلی بین اعضا و فرماندار، مسائل و مشکلات را در شهرستان حل کنند زیرا بهترین تصمیمات را خود این افراد میتوانند بگیرند.
معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان ادامه داد: اگر مواردی هم بود که نتوانستند کارگروهها داخل شهرستان تصمیم بگیرند، آن را به کارگروه استانی در استان اصفهان ارجاع میدهند و این کار باعث ترویج کارگروههای شهرستانی است تا بتوانند مسائل و مشکلات را حل کنند که نمونه آن درخواست یک سرمایه گذار بدون مصوبه حل و فصل شد؛ یعنی یکی از فعالان اقتصادی درخواستی داشت که آنی حل شد.
حقیقت سرشت اضافه کرد: پس این کارگروههای شهرستانی کمک میکند که ما بتوانیم مسائل و درخواستهای سرمایهگذاران را با سرعت، دقت و با تصمیم درست تری اتخاذ تصمیم کنیم و مشکلاتش را رفع کنیم.
وی تاکید کرد: در خصوص شهرک صنعتی و مسائل بیان شده در گروه تسهیل که امروز در فریدن برگزار شد، حدود ۱۰ مصوبه و بازدید از ۱۰ پروژه داشتیم.
معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان گفت: درخواست فعالان اقتصادی در شهرستان حدود ۱۰ مورد بود که مورد بررسی و تصمیمگیری قرار گرفت.
به گزارش ایمنا، پس از جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، معاونت امور اقتصادی به همراه جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی با حضور در روستای سفتجان یک مرکز آموزشی در حوزه دامداری و کشاورزی را افتتاح کردند.
سپس در پایان سفر با حضور در محل احداث کارخانه فرنچ فرایز از نزدیک پای درد دل سرمایهگذاران این حوزه نشستند که مدتها است در پیج و خم تسهیلات گرفتار بوده تا اینگونه یکی از مهمترین صنایع تبدیلی شهرستان که میتواند مشکل چندین ساله سیب زمینی منطقه را حل کند، راکد بماند.
نظر شما