کاهش بار ترافیکی تبریز با همکاری شهرداری و پلیس راهور

رئیس پلیس راهور آذربایجان شرقی از کاهش بار ترافیکی و مدیریت تردد در راستای همکاری‌های دوجانبه شهرداری تبریز و پلیس راهور خبر داد و گفت: در ۴۵ روز توانستیم ۳۰۰۰ خودروی متخلف را به پارکینگ منتقل کنیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان شرقی، فریدون قنبرزاده ظهر امروز _سه‌شنبه بیست‌وسوم مرداد_ در جریان برگزاری دویست و ششمین جلسه پارلمان شهر اظهار کرد: پلیس راهور توانست با بکارگیری تجهیزاتی که توسط شهرداری واگذار شده بود، طرح‌های ترافیکی گسترده‌ای در تبریز اجرا کند.

وی افزود: ترافیک بافت مرکزی، شهرک‌های پرتراکم، ورودی‌های شهر به ویژه مسیر دسترسی فرودگاه تبریز با بهره گیری از خودروهای مجهز به دوربین‌های پلاک خوان و جرثقیل‌های خودروبر، روان سازی شده است.

رئیس پلیس راهور آذربایجان شرقی ادامه داد: حضور خودروهای دوربین دار اهدایی شهرداری تبریز در محلات متراکم مانند خیابان‌های عباسی و مسیر ۴۵ متری انقلاب موجب مدیریت و کنترل ترافیکی محسوسی شده است.

قنبرزاده با بیان اینکه طرح‌های پلیس راهور به صورت سه شیفت عملیاتی، اجرایی می‌شود، تاکید کرد: هر تخلفی در بافت مرکزی شهر با جریمه روبرو می‌شود.

وی با اشاره به اینکه پلیس راهور در تبریز از حالت عادی عملیاتی خارج و به صورت عملیات ویژه اقدام می‌کند، ادامه داد: فرهنگ سازی ترافیکی با مشارکت شهرداری تبریز و صدا و سیمای مرکز استان از دیگر اقدامات زیرساختی است که در کاهش بار ترافیکی مؤثر واقع شده است.

در ادامه، جهانگیر جهانگیری، رئیس پلیس راهور تبریز در این جلسه با بیان اینکه ۱۰ دستگاه خودروی دوربین دار، روزانه بیش از ۵ هزار تخلف را پوشش و اعمال می‌کند، تصریح کرد: جرثقیل‌ها خودرو بر روزانه به طور میانگین ۱۰۰ دستگاه خودروی متخلف را به پارکینگ منتقل می‌کند.

وی افزود: تعداد قابل توجهی از افراد بدون گواهینامه و یا تست الکل مثبت را به دادگاه معرفی کردیم.

رئیس پلیس راهور تبریز با اعلام اینکه قرار است ۲۰ دستگاه موتور سیکلت جدید به یگان گشت راهور تبریز اضافه شود، تاکید کرد: مطابق با مصوبات بالادستی، بخشی از فارغ‌التحصیلان دانشکده افسری تهران به تبریز اختصاص داده شود.

جهانگیری تصریح کرد: توسعه حمل‌ونقل عمومی شهرداری تبریز به ویژه پیک ساعت کاری مترو، موجب کاهش ترافیک و سفرهای تک سرنشینی در تبریز می‌شود.

تجویز اصلاحیه افزایش ردیف بودجه همکاری‌های مشترک شهرداری تبریز با پلیس راهور

اعضای شورای اسلامی شهر تبریز در دویست و ششمین جلسه خود به بررسی لایحه شهرداری تبریز مبنی بر تجویز اصلاح در برنامه و بودجه سال ۱۴۰۳ در راستای افزایش همکاری و مشارکت با پلیس راهور در اجرای بند (الف) ماده ۱۰۸ قانون پنج ساله ششم جهت ارتقای نظم و ایمنی حمل‌و نقل و عبور و مرور تبریز پرداختند.

محمدرضا روشنی، معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار تبریز با بیان اینکه تبریز در حوزه ترافیک با مشکلات زیرساختی همچون کمبود پلیس راهور مواجه است، افزود: در این مورد، مطابق بخشنامه وزارت کشور مقرر شده به جای افزایش نیروی انسانی پلیس راهور، تجهیزات موردنیاز در حوزه ترافیکی افزایش یابد.

وی با اشاره به مصوبه ۱۵ میلیارد تومانی شورای اسلامی شهر تبریز برای تأمین تجهیزات ترافیکی، ادامه داد: مبلغ مصوب کفاف هزینه‌های تأمین تجهیزات ترافیکی را نمی‌دهد بر همین اساس بودجه مورد نیاز تأمین تجهیزات ترافیکی در قالب اصلاحیه این لایحه به ۴۰ میلیارد تومان افزایش یافته است.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار تبریز با اشاره به هزینه بالای خرید ماشین آلات برای تأمین تجهیزات موردنیاز ترافیک ابراز کرد: سیاست شهرداری در مرحله نخست تعمیر و نوسازی ماشین آلات مورد نیاز در حوزه ترافیکی است.

روشنی با اشاره به وجود پروژه‌های عمرانی متعدد در شهر و نقش آن در افزایش ترافیک خاطرنشان کرد: مساعدت و همکاری شهرداری در تأمین تجهیزات پلیس راهور یکی از ملزومات کاهش ترافیک تبریز است.

کد خبر 780672

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.