به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، سیدحسن جعفری امروز_ دوشنبه بیست و دوم مرداد_ اظهار کرد: با هدف شناسایی و تبیین اهمیت اکوسیستم ارزشمند دریا، تهدیدها و فرصتها کارگاه آموزشی با حضور بیش از ۵۰ عضو فعال کانون پرورش فکری کودک و نوجوان در بندر انزلی برگزار شد.
وی افزود: در این کارگاه یکی از کارشناسان اداره حفاظت محیط زیست درباره موضوعات محیط زیست، انواع اکوسیستمها و کارکرد هر یک، انواع آلودگیها و راهکارهای مقابله با آن از جمله سنبل آبی که گیاه مهاجم تالاب انزلی است آموزشهای لازم را در خانه محیط زیست با پخش کلیپ و تصاویر ارائه کردند.
از مدیریت کانون پرورش فکری کودک و نوجوان استان و شهرستان به جهت همکاری در ترویج و ارتقای فرهنگ و سواد محیط زیست قدردانی کرد.
به گزارش ایمنا، پرنده نگری با دوربینهای چشمی و سپس بازدید از جنگل قلمگوده از بخشهای دیگر این برنامه بود.
پنج کشور حاشیه دریای خزر (ایران، آذربایجان، روسیه، قزاقستان و ترکمنستان) در سال ۲۰۰۳ (۱۳۸۲) کنوانسیون منطقهای حفاظت از محیط زیست دریای کاسپین (خزر) موسوم به «کنوانسیون تهران» را امضا کردند.
این کنوانسیون در تاریخ ۱۲ اوت ۲۰۰۶ (۲۱ مرداد ۱۳۸۵) لازم الاجرا شد و همه کشورها این معاهده را به عنوان یک واقعه مهم زیست محیطی جشن گرفتند و از آن پس، این روز را به نام روز دریای کاسپین نامیدند.
هدف از این نامگذاری، اهمیت حفاظت از محیط زیست دریای خزر و تأثیر آن بر فعالیتهای تجاری، گردشگری، ماهیگیری و زندگی ساحل نشینان در دنیای امروز است.
نظر شما