رشد قابل توجه توقیف خودروهای بدون پلاک و پلاک مخدوش در کشور

رئیس قرارگاه مبارزه با سرقت فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی با اشاره به نقش وسایل نقلیه بدون پلاک و پلاک مخدوش در سرقت‌ها از تشدید برخورد با این دسته از خودروها و موتورسیکلت‌ها خبر داد و گفت: توقیف و اعمال قانون آن‌ها در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال گذشته رشد قابل توجهی داشته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه سردار سرتیپ پاسدار محمدعلی نوری‌نژاد صبح امروز _چهارشنبه هفدهم مرداد_ در قرارگاه مبارزه با سرقت استان کرمانشاه اظهار کرد: پلیس به عنوان رکن استوار نظام و کشور در ایجاد امنیت عمومی جامعه و پیش قراول مقابله با سرقت فعالیت می‌کند و هدفی جز هدیه دادن امنیت به مردم و مقابله مجدانه با سارقان و مجرمان ندارد.

وی با اشاره به هفت اولویت فراجا در سال جاری که توسط فرمانده کل انتظامی ابلاغ شد، افزود: موضوع مقابله و پیشگیری از سرقت یکی از این اولویت‌ها است که به صورت جدی و شبانه روزی اعضای قرارگاه مبارزه با سرقت تلاش می‌کنند این موضوع را کنترل کنند.

رئیس قرارگاه مبارزه با سرقت فراجا با بیان اینکه قرارگاه مبارزه با سرقت با دستور سردار رادان فرمانده کل انتظامی و به دنبال افزایش مطالبات مردم برای مقابله با این پدیده شکل گرفته است، اضافه کرد: امروز پلیس مصمم‌تر از هر زمان دیگری برای مقابله با این پدیده است که امنیت روانی جامعه را مخدوش می‌کند.

سردار نوری‌نژاد تصریح کرد: در بررسی‌های صورت گرفته برای مقابله با این پدیده مشخص شد یکی از عواملی که در بروز آن نقش دارد وجود خودروها و موتورسیکلت‌های بدون پلاک و پلاک مخدوش است.

وی ادامه داد: بر همین اساس برخورد با این دسته از وسایل نقلیه طی یکی دو سال اخیر شدت گرفته به گونه‌ای که روند توقیف خودروها و موتورسیکلت‌های توقیفی در پایان سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ رشد قابل توجهی داشته است.

رئیس قرارگاه مبارزه با سرقت فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی خواستار تقویت گشت‌های پلیس شد و ادامه داد: برای اجرای هرچه بهتر مأموریت‌های محوله از ظرفیت یگان ویژه و یگان امداد نیز در بحث مقابله با سرقت استفاده خواهیم کرد.

سردار نوری‌نژاد بر استفاده از ظرفیت مرزبانی برای کاهش و کشف سرقت‌ها تاکید و اضافه کرد: سال گذشته اقدامات خوبی توسط نیروهای مرزبانی در مرزهای کشور و در راستای مقابله با سرقت انجام شد.

وی ادامه داد: موضوع دیگری که با جدیت دنبال آن هستیم استفاده از پابندهای الکترونیکی برای سارقان حرفه‌ای و سابقه دار به منظور کنترل و رصد و پایش لحظه به لحظه آن‌ ها است، موضوعی که اگر گسترش یابد بی‌تردید در کاهش بیشتر سرقت‌ها تأثیر بسزایی خواهد داشت.

رئیس قرارگاه مبارزه با سرقت فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی عنوان کرد: در کنار کارهای مقابله‌ای باید به موضوع آموزش شهروندان و آگاه‌سازی آنها توجه کنیم، چراکه بدون شک ارائه این آموزش‌ها و هوشیاری بیشتر مردم می‌تواند جلوی بسیاری از سرقت‌ها را گیرد.

سردار نوری‌نژاد از اقدامات صورت گرفته فرمانده و مدیران و کارکنان انتظامی استان کرمانشاه برای کنترل و کاهش سرقت قدردانی کرد و گفت: سردار حاجیان با اجرای برنامه‌های نوآورانه توانسته اقدامات خوبی برای کاهش جرایم و خصوصاً سرقت صورت دهد که جای قدردانی ویژه دارد.

وی افزود: وقتی که استان کرمانشاه توانسته است در کنترل سرقت موفق عمل کند قادر است در کنترل بقیه جرایم نیز اقدامات خوبی صورت دهد که در نهایت نتیجه کار به نفع مردم و جلب رضایت خداوند متعال خواهد بود.

رئیس قرارگاه مبارزه با سرقت فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی اظهار کرد: باید بدانیم امروز مطالبه جدی مردم کرمانشاه از خادمان خود در مجموعه انتظامی برخورد قاطعانه با افراد سارق، مال‌خر و دیگر مجرمانی است که امنیت شهر و جامعه را هدف گرفته‌اند؛ بنابراین برنامه‌های اجرا شده همچنان باید ادامه پیدا کند تا رضایت مردم نیز بیش از پیش جلب شود.

کد خبر 778972

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.