علی اسدی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در خوزستان با اشاره به پیک مصرف برق خوزستان اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون، رشد ۷ و ۹ درصدی مصرف برق را در خوزستان تجربه کردیم و به صورت لحظهای رشد ۱۲ درصدی مصرف برق را هم داشتیم، اما به صورت مقطعی و کوتاه مدت بوده است.
وی افزود: از ابتدای امسال تاکنون، بیش از ۱۰.۵۰۰ مگاوات برق مصرف کردیم و پیک مصرف برق شکسته شد، به علاوه میانگین رشد مصرف برق امسال در خوزستان تاکنون نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود هفت درصد رشد داشته است.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای خوزستان خاطرنشان کرد: البته باید توجه داشت که پیک مصرف برق در حالی شکسته شد که منهای نیاز مصرف بوده است، نیاز مصرفی شبکه برق بسیار بیشتر است، اما از طریق مدیریت مصرف برق، با وجودی که مصرف برق رشد کرد شبکه برق پایدار بوده است.
اسدی با اشاره به ارتباط مستقیم افزایش دما و رشد مصرف برق، عنوان کرد: با توجه به پیشبینی افزایش دما تا اواخر هفته جاری، باید توجه بیشتری به مدیریت مصرف برق داشته باشیم، اما بر اساس پیشبینی هواشناسی پس از آن روند دما کاهش مییابد، احتمالاً مصرف برق کاهش پیدا میکند و مقداری شرایط پیک شبکه برق به حالت عادی بازمیگردد؛ بنابراین از مردم میخواهیم این هفته رعایت کنند تا از این شرایط عبور کنیم.
وی در خصوص پروژههای صنعت برق در راستای پایداری شبکه و گذر از تابستان ۱۴۰۳ تصریح کرد: امسال از سوی وزارت نیرو ۱۸۰ اقدام برای کل کشور برنامهریزی شده است تا پایداری شبکه برق تضمین شود که سهم برق منطقهای خوزستان از این اقدامات ۱۵ اقدام بوده است.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای خوزستان افزود: با اقدامات شبانه روزی ۱۵ اقدام به منظور احداث و تکمیل زیرساختهای لازم برای تأمین برق، انجام شد و همه پروژههای ابلاغی وارد مدار شدهاند.
اسدی اضافه کرد: علاوه بر اقدامات ابلاغی از سوی وزارت نیرو، شرکت برق منطقهای خوزستان طبق بررسیهای کارشناسی و فنی روی شبکه برق سراسر استان، در جاهایی که نیاز به افزایش ظرفیت شبکه وجود دارد، ظرفیت را افزایش داده است تا شبکه پایدار بماند.
وی در خصوص وضعیت شبکه برق در ایام اربعین حسینی عنوان کرد: با اقدامات انجام شده شبکه برق پایدار است و در اربعین حسینی (ع) در مرزهای خوزستان مشکلی برای تأمین برق وجود ندارد.
نظر شما