به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابطعمومی شورای اسلامی شهر یزد، فاطمه زارع اظهار کرد: با توجه به اهمیت انرژی خورشیدی و روند فرایند مصرف انرژی برق در کشور و ناترازی تولید و مصرف وابستگی بیش از ۸۰ درصد برق تولیدی کشور به سوخت گاز و انتشار آلایندههای زیست محیطی حاصل از سوختهای فسیلی، لازم است که در راستای توسعه انرژیهای پاک و تجدیدپذیر در شهر یزد بهطور ویژه که ظرفیت ۳۳۰ روز آفتابی را دارد نیروگاههای خورشیدی توسعه پیدا کند.
وی افزود: نقش شهرداری در این زمینه بسیار اهمیت دارد و با انجام برنامههای مناسب آموزش شهروندی میتواند نقطه عطفی در راستای ترویج، گسترش و توسعه انرژیهای خورشیدی باشد.
رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر یزد تصریح کرد: نصب و راهاندازی انرژی خورشیدی در ساختمان مرکزی یزد با هدف استفاده از انرژی پاک و تأمین برق مورد نیاز با تعداد ۷۰ پنل خورشیدی و با صرف هزینهای بالغبر ۹ میلیارد انجام شده است.
زارع اضافه کرد: با استفاده از طرفیتهای قانونی و اعمال سیاستهای تشویقی در راستای توسعه انرژی پاک میتوان به فرهنگسازی و ترویج انرژی خورشیدی کمک کرد.
وی تاکید کرد: تشکیل کارگروهها و تشکیل صندوق انرژی برای تولید انرژی نیز بسیار اهمیت دارد، یزد ظرفیت دارد تا قطب خورشیدی کشور شود و میتوان شهر یزد را با توجه به اینکه شهر صنعتی است و صنایع پر مصرف دارد از منابع خورشیدی استفاده کند.
رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر یزد گفت: صندوق حمایت از انرژی خورشیدی و انجام سازوکارهای مناسب در این باره، انجام تمهیدات لازم برای زیرساختهای مورد نیاز از جمله برنامههایی است که میتوان انرژی خورشیدی را توسعه و گسترش دهد.
نظر شما