علی نجفی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در مرکزی اظهار کرد: بر اساس مصوبه کمیسیون ماده ۴۲ استاندارد و تحقیقات صنعتی استان، وسایل بازی فلزی از سطح پارکها و بوستانهای اراک جمعآوری و در حال حاضر هیچ سُرسُره و صندلی تاب با سازه فلزی در پارکها وجود ندارد.
وی افزود: یکسری از وسایل که استانداردهای لازم را داشتند از جمله الاکلنگ و چارچوب تابها فلزی که صندلی آنها از نوع پلیاتیلن است، همچنان در پارکها باقی ماندند، اما وسایلی همچون سرسرهها که فاقد استاندارد بودند جمعآوری شدهاست.
سرپرست سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری اراک خاطرنشان کرد: با اجرایی شدن این طرح وسایل فلزی از ۱۳۷ پارک سطح شهر جمعآوری شده و با وسایل ایمنی پلی اتیلن دارای استانداردهای لازم جایگزین شدهاند که در بعضی پارکها نصب و در بعضی دیگر در حال نصب و راهاندازی است.
نجفی اضافه کرد: پیشبینی میکنیم تا پایان امسال با برطرف کردن ایرادات جزئی به نقطه آرمانی ما که استانداردسازی و بهره برداری از تجهیزات ایمن در تمام پارکهاست، دست پیدا کنیم.
وی ادامه داد: امید میرود تمام اقدامات در سطح شهر بهگونهای پیش برود که مردم بتوانند بدون داشتن دغدغه فرزندان خود را به پارکها ببرند و مشکل خاصی برای هیچ فردی به وجود نیاید.
سرپرست سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری اراک تاکید کرد: هر تجهیزاتی که در پارکها استفاده میشود استاندارد ساخت را دارد، اما مهمترین موضوع در زمینه وسایل بازی این موضوع است که در مکانهایی که سرسرهها نصب میشود وجود کفپوش الزامی و اجباری است تا خطرات موجود را مرتفع سازد.
نجفی درباره عرضه قلیان در پارکها گفت: این موضوع به یک معضل تبدیل شده، با توجه به شرح وظایف، همکاران ما در شهرداری به برخورد با این موضوع مشغول هستیم، اما از همکاران حوزه نیروی انتظامی و بهداشت هم درخواست داریم که به این موضوع رسیدگی کنند و پیگیر هستیم که این مورد مرتفع شود.
وی درباره تردد موتورسواران در سطح پارکهای شهر، اظهار کرد: برای رفع این معضل در حد امکان مبادی ورودی را مسدود کردیم، اما به طور کلی این موضوع از کنترل شهرداری خارج است و همکاری نیروی انتظامی را میطلبد.
نظر شما