به گزارش خبرگزاری ایمنا، بر اساس اطلاعات ثبت شده در مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران از زمینلرزههای رخ داده در سطح کشور، در بازه زمانی ششم تا دوازدهم مرداد، ۱۰۹ زمینلرزه به وقوع پیوسته است.
در این بازه زمانی، ۱۰۳ زمینلرزه با محدوده بزرگی کمتر از سه ریشتر، سه زمینلرزه با محدوده بزرگی بین سه تا چهار ریشتر و سه زمینلرزه با محدوده بزرگی چهار تا پنج ریشتر رخ داده است.
در طول هفته مذکور و بر اساس تفکیک بزرگی زمینلرزهها، منطقه حصارگرمخان در استان خراسان رضوی با رخداد چهار زمینلرزه، لرزهخیزترین منطقه کشور بهشمار میرود.
در مدت زمان مذکور، یک زمینلرزه در آذربایجان شرقی، شش زمینلرزه در اصفهان، یک زمینلرزه در بوشهر، سه زمینلرزه در تهران، چهار زمینلرزه در چهارمحال و بختیاری، ۱۴ زمینلرزه در خراسان رضوی، ۱۱ زمینلرزه در خراسان شمالی و سه زمینلرزه در خراسان جنوبی به وقوع پیوسته است.
بر اساس این گزارش، سه زمینلرزه در خوزستان، یک زمینلرزه در سمنان، یک زمینلرزه در سیستان و بلوچستان، ۱۰ زمینلرزه در فارس، یک زمینلرزه در کردستان، ۱۱ زمینلرزه در کرمان، چهار زمینلرزه در کرمانشاه، چهار زمینلرزه در کهگیلویه و بویراحمد، سه زمینلرزه در گلستان، یک زمینلرزه در لرستان، هشت زمینلرزه در مازندران، دو زمینلرزه در مرکزی، یک زمینلرزه در هرمزگان و ۱۰ زمینلرزه در یزد طی مدت زمانی مذکور به ثبت رسیده است.
در این بازه زمانی تحت بررسی، در استانهای آذربایجان غربی، اردبیل، البرز، ایلام، زنجان، قم، قزوین، گیلان و همدان هیچ زمینلرزهای به ثبت نرسیده است.
از زمینلرزههای رخداده طی بازه زمانی مذکور، بیشترین تعداد مربوط به خراسان رضوی با ۱۴ زمینلرزه و خراسان شمالی و کرمان با ۱۱ زمینلرزه بوده است.
زمینلرزه شاخص هفته تحت بررسی، روز دوشنبه، هشتم مرداد ساعت ۲۳:۵۷:۴۶ با بزرگی ۴.۶ ریشتر در بنت استان سیستان و بلوچستان به ثبت رسیده است.
نظر شما