به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، با گذشت نزدیک به ۱۱ ماه از جنگ، فلسطینیها در غزه همچنان در حال تلاش برای دسترسی مناسب به غذا و آب سالم در بحبوحه جنگ رژیم اسرائیل هستند که ورود کمکهای فوری را محدود کرده است.
با گذشت نزدیک به ۱۱ ماه از جنگ، فلسطینیان در غزه همچنان به مبارزه برای دسترسی به غذای کافی و آب سالم در میان جنگ مداوم رژیم اسرائیل ادامه میدهند. از آنجایی که جنگ و اقدامات رژیم اسرائیل ورود کمکهای بسیار مورد نیاز به منطقه را محدود میکند، خانوادهها مجبور شدهاند برای بقا به آشپزخانههای خیریه موقت تکیه کنند.
آنها باید مدتی طولانی که گاهی پنج ساعت نیز طول میکشد، در گرمای طاقتفرسا صف بکشند تا غذای اصلی و آب خود را دریافت کنند. غذا عمدتاً برنج است و مرغ فقط یک بار در هفته ارائه میشود. ابوحمزه که یک آشپزخانه کوچک بنیادین خیریه را در دیرالبلاح راه اندازی کرده است، میگوید که بین هشت هزار تا ۱۰ هزار آواره از آشپزخانه خیریه او بهره میبرند.
دسترسی به آب آشامیدنی به یکی دیگر از مشکلات روزمره غزه تبدیل شده است زیرا چاههای سراسر این منطقه در حملات هوایی اسرائیل تخریب شده است.
فلسطینیهای دیرالبلاح باید حداقل ۱.۵ کیلومتر تا محل توزیع آب در آفتاب پیادهروی کنند و ساعتها صف بکشند تا بطریها یا قوطیهای خود را از بشکههای آب پر کنند و این در حالی است که گاهی هیچ گالون آبی برای پر کردن آب وجود ندارد.
سازمان ملل تاکنون اعلام نکرده است که قحطی در نوار غزه در حال وقوع است. اما برای فلسطینیان این منطقه و برخی از کارشناسان امنیت غذایی که اکنون این محرومیت و گرسنگی را تجربه میکنند، اعلام شرایط قحطی با تعریف فنی مطابقت دارد.
گروههای حقوق بشر و کارشناسان بینالمللی، رژیم اسرائیل را به استفاده از گرسنگی به عنوان سلاح جنگی متهم کردهاند. رسانههای اسرائیلی ادعا میکنند که بحران گرسنگی در غزه هنوز رخ نداده است، با این حال، گزارش سیستم یکپارچه طبقهبندی امنیت غذایی (IPC) نشان میدهد که تقریباً کل جمعیت غزه با سطوح بحرانی ناامنی غذایی یا بدتر از آن مواجه هستند.
نظر شما