مهدی فدوی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در مرکزی، اظهار کرد: بهترین روش کنترل جمعیت جوندگان موذی (موشها) شامل بهسازی محیط از طریق پاکسازی جویها و انهار و در نهایت استفاده از سموم و طعمههای مناسب است.
وی افزود: یکی از اصول کاری مهم سازمان مدیریت پسماند، حفظ محیط زیست و رعایت مسائل بهداشتی در حوزه خدمات شهری است و در این راستا اهتمام ویژهای نسبت به اجرای مبارزه و کنترل جوندگان موذی (موش) دارد و با شناسایی کانونهای آلوده اقدام به مبارزه و کنترل آنها میکند.
رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک خاطرنشان کرد: استفاده از روش مبارزه تلفیقی کنترل جوندگان موذی که در بعضی شهرهای ایران و جهان انجام شده، نتایج قابل قبولی را به همراه داشته است.
فدوی تصریح کرد: مبارزه تلفیقی یعنی محدودسازی غذا، آب و زیستگاه در دسترس و محدود ساختن نیازهای زیستی این جانوران، بنابراین بهترین روش کنترل جمعیت جوندگان موذی (موشها) شامل بهسازی محیط از طریق پاکسازی جویها و انهار و در نهایت استفاده از سموم و طعمههای مناسب است.
وی تاکید کرد: تمام طعمههای به کار گرفته شده در طرح مذکور مورد تأیید وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی است که کمترین خطر را برای انسان دارد و تمام مراحل اجرای عملیات طعمهگذاری با نظارت و هماهنگی سازمان مدیریت پسماند شهرداری انجام میشود.
رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک گفت: رها کردن زباله در معابر یا قراردادن آنها در کنار مخازن زباله میتواند مخزن غذایی مناسبی را برای موشها فراهم کند.
فدوی ادامه داد: شهروندان و صنوف مختلف باید در ایجاد شرایط بهداشتی مشارکت داشته باشند و با تخلیه نکردن زباله در معابر و کانالها و قراردادن زباله در نزدیکترین مخازن مخصوص زباله در ساعت مقرر، در حفظ محیط زیست و شرایط بهداشتی شهر به منظور جلوگیری از معضل افزایش جمعیت موشها سهیم باشند.
نظر شما