پسماندها در اهواز به کود کمپوست تبدیل می‌شود

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری اهواز گفت: با خرید دستگاه ترنر تا دو ماه آینده پسماندهای تر به کود کمپوست تبدیل می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان علی شمس ظهر امروز _سه‌شنبه نهم مرداد_ در جلسه هم‌اندیشی معاونت محیط زیست و خدمات شهری شهرداری کلانشهر اهواز با فعالان محیط زیست، اظهار کرد: پیش از دوره‌ی جدید مدیریت شهری بودجه مصوب شهرداری ۲,۵۰۰ میلیارد تومان برآورد شده بود که میزان وصولی این مبلغ ۱,۸۰۰ میلیارد تومان بود، اما با تلاش‌های همکاران ما و پیشنهاد به شورای شهر، این مبلغ در سال جاری ۱۵ هزار میلیارد شده است.

وی افزود: یکی از برنامه‌های ویژه و مهم این دوره مدیریت شهری با نظر شهردار، اتمام پروژه‌هایی است که در گذشته شروع شده و همچنین جلوگیری از ورود نیروی انسانی جدید به بدنه شهرداری بوده است که حقوق آنها از پول مردم تأمین می‌شود.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری اهواز با تاکید بر نقش مطالبه گری شهروندان در پیشرفت و توسعه مدیریت شهری، تصریح کرد: اهواز یکی از زیباترین شهرها است، اما از داشته‌های آن نگهداری نشده در نتیجه دچار مشکلات خاص شده است.

شمس با اشاره به ضرورت ثبات مدیریت شهری و پاسخگو بودن در مقابل شهروندان ادامه داد: در حوزه مدیریت پسماند، با خرید دستگاه ترنر جهت کمپوست پسماندهای شهری که ظرفیت حجم آن دو برابر پسماندهای تولیدی روزانه در کلانشهر اهواز است، در دو ماه آینده کل پسماندها کمپوست می‌شوند و فقط ۲۰ درصد از این پسماندها قابلیت تبدیل به کمپوست را ندارند که وارد چرخه دفع می‌شوند.

وی اضافه کرد: در همین راستا و در صورت تداوم مدیریت شهری، با وجود شرکت‌های بزرگ صنعتی در اهواز می‌توانیم اتفاق بزرگی رقم بزنیم و این ۲۰ درصد باقی مانده را به تولید برق و سوخت برسانیم.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری اهواز تصریح کرد: بر ضرورت آموزش شهروندان تاکید کرد و گفت: آموزش شهروندی در دستور کار حوزه معاونت فرهنگی قرار دارد و در همین راستا با موضوعات خاص در حوزه خدمات شهری هم آموزش شهروندی را شروع کردیم و انشاالله آثار و نتایج آن تا پایان سال مشخص می‌شود. در این خصوص باید گفت با مردم می‌توان شهرداری کرد.

شمس از کلنگ زنی پروژه پل سوم میدان نمایشگاه خبر داد و تاکید کرد: هر شب ۸۰ تن آسفالت برای چاله‌های خیابان‌ها در نظر گرفته‌ایم و این کار در حال انجام است و با توجه به توان مالی شهرداری، آسفالت معابر یکی از اولویت‌های شهرداری است.

وی عنوان کرد: در خصوص برنامه‌های شهرداری اهواز برای توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی اظهار کرد: تا پیش از این ۸۰ دستگاه اتوبوس در سطح شهر به فعالیت و جابجایی مسافرین مشغول بودند که ۲۰ دستگاه از این تعداد نیز خراب بود. این در حالی است که شهر اهواز با این تعداد جمعیت به ۵۰۰ دستگاه اتوبوس نیاز دارد.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری اهواز گفت: در حال حاضر با رایزنی‌های صورت گرفته، مقرر شده تعداد ۳۰۰ دستگاه اتوبوس جهت اضافه شدن به ناوگان اتوبوسرانی اختصاص داده شود که در حال حاضر ۱۵۰ دستگاه تحویل گرفته‌ایم و تعداد دیگری نیز طی روزهای آینده به ناوگان حمل و نقل عمومی شهر اهواز اضافه خواهد شد.

شمس با تاکید بر ضرورت توسعه همه جانبه و متوازن مناطق مختلف شهری، افزود: همه محدوده‌های شهر اهواز و همه شهروندان برای ما یکسان هستند و در همین راستا تمام صندلی‌ها، جداول و چراغ‌ها هم به یک شکل و کیفیت در سطح شهر کار می‌شوند. در همین راستا تعداد ۸۲ آب‌نما در سطح شهر جانمایی شده است و در آینده نیز ۱۰۰ عدد آب‌نمای دیگر نیز راه‌اندازی می‌شوند.

وی اضافه کرد: برای این منظور قرار دادی برای تعمیرات و نگهداری منعقد شده است که شامل همه موارد زیر مجموعه ازجمله آب‌نماها، سرویس‌های بهداشتی و مبلمان شهری می‌شود.

کد خبر 776377

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.