به گزارش ایمنا، آشپزی ایتالیایی سرشار از تنوع و مزههای بی نظیر است که یکی از دسرهای مشهور و لذیذ این کشور پاناکوتای ایتالیایی است. این دسر خوشمزه دارای بافت لطیف و مخملی با طعمی دل انگیز است. پاناکوتا سه رنگ یکی از انواع دسرهای خاص بین المللی است که با طعمهای بسیار متنوعی وانیل، توتفرنگی و قهوه تهیه میشود درست میشود پاناکوتا به ایتالیایی به معنای “کرم پخته شده” است.
مواد لازم دسر پاناکوتا سه رنگ
شیر | ۴ لیوان |
شکر | ۱۵ قاشق غذاخوری |
پودر ژلاتین | ۴ قاشق غذاخوری |
آب سرد | ½ لیوان |
خامه صبحانه | ۲۰۰ گرم |
وانیل | نوک قاشق مربا خوری |
پودر کاکائو | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر نسکافه | ۲ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه دسر پاناکوتا
مرحله اول
ابتدا درون یک قابلمه مناسب شیر را به همراه شکر اضافه میکنیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم. در ادامه ترکیب شیر و شکر را هم میزنیم تا ذرات شکر حل شود.
مرحله دوم
حالا درون یک کاسه مناسب پودر ژلاتین را به همراه آب سرد اضافه میکنیم و اجازه میدهیم بافت ژلاتین اسفنجی شود، سپس روی بخار غیر مستقیم کتری قرار میدهیم و بن ماری میکنیم تا ژلاتین حل شود.
مرحله سوم
در این مرحله درون یک قابلمه جداگانه خامه صبحانه را اضافه میکنیم، سپس روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا خامه روان شود. دقت کنید خامه نباید جوش بزند. در ادامه خامه را به همراه ژلاتین به مخلوط شیر اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
حالا مواد را ترکیب میکنیم، سپس از روی حرارت بر میداریم. در ادامه مایه پاناکوتا را به ۳ قسمت مساوی تقسیم میکنیم، سپس به یکی از قسمتهای مایه وانیل را اضافه میکنیم، سپس مخلوط میکنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله پودر کاکائو را به همراه مقداری آب جوش درون یک کاسه مناسب میریزیم، سپس مخلوط میکنیم تا پودر کاکائو حل شود. حالا پودر کاکائو را به یکی از قسمتهای مایه اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
مرحله ششم
حالا برای قسمت باقی مانده مایه درون یک کاسه مناسب پودر نسکافه را اضافه میکنیم، سپس مخلوط میکنیم و به آن اضافه میکنیم. در ادامه اجازه میدهیم مواد دسر کاملاً خنک شود، سپس یک قالب مناسب انتخاب میکنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله ابتدا مایه شکلاتی را درون قالب میریزیم، سپس قالب را درون یخچال قرار میدهیم تا ببند. در ادامه قالب را از یخچال خارج میکنیم، سپس مایه نسکافهای را روی مایه شکلاتی میریزیم.
مرحله هشتم
در نهایت مجدداً قالب را درون یخچال قرار میدهیم تا ببند، سپس لایه آخر مایه وانیلی را اضافه میکنیم. در آخر دسر را به مدت ۶ تا ۷ ساعت درون یخچال قرار میدهیم تا کاملاً خودش را بگیرد، سپس سرو میکنیم.
نکات مهم
- برای اینکه دسر شما ظاهر زیبایی داشته باشد میتوانید لیوانها یا ظرفهای سرو را داخل یک قالب فر به صورت کج بچینید و سپس دسر را داخل آن بریزید. قبل از اینکه لایه دوم دسر را آماده کنید، پاناکوتا وانیلی را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فریزر قرار دهید.
- معمولاً برای پاناکوتای میوهای از میوههایی استفاده میشود که بافت نرمی دارند. در کل پاناکوتا به همراه انبه و انواع توتها ترکیب بینظیری را میسازند. این میوهها پالت مزه این دسر ایتالیایی را تکمیل میکنند.
- بهتر است این دسر را بعد از درست کردن سرو کنید اما اگر مقداری از آن باقی ماند، روی آن را بپوشانید و حتماً در یخچال قرار دهید. بهترین زمان مصرف این دسر خوشمزه تا سه روز پس از درست کردن آن است.
نظر شما