به گزارش خبرگزاری ایمنا، امروز در بسته خبری پنجره امید به سراغ خدمترسانی ۵۰۰ موکب درمانی و رشد قابل توجه خدمات اجتماعی در اربعین میرویم، در ادامه نیز اعطای تسهیلات ۲۰ میلیارد ریالی به طرحهای فناورانه برای رفع چالشهای مناطق محروم مطرح شده است، همچنین آمادگی بیش از ۱۵ هزار نفر از کادر درمان ایران برای امدادرسانی به غزه، پررونقترین دوره فرهنگ و هنر کشور، رفع نیازهای تنفسی بیماران با بلندر هوا و اکسیژن ایرانساخت و برگزیده شدن فیلم ایرانی در جشنواره ایروان نیز از جمله موضوعاتی است که در ادامه جزئیات بیشتر آن بیان شده است.
خدمترسانی ۵۰۰ موکب درمانی در اربعین ۱۴۰۳ / رشد قابل توجه خدمات اجتماعی در اربعین
سید علی مرعشی، رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر اظهار کرد: با همکاری موکب داران در نجف، سامرا و مرزهای زمینی خدمات درمانی به زائران ارائه خواهد شد و به همین منظور بایستی هماهنگی لازم بین هلال احمر و موکبهای درمانی به وجود بیاید تا این خدمات به خوبی به زائران ارائه شود.
وی در ادامه بیان کرد: آخرین اقدامات در نقل و انتقال دارو و تجهیزات پزشکی و امکاناتی که جمعیت هلال احمر در اختیار موکب داران خواهد گذاشت، همچنین هماهنگی برای ارائه خدمات در موارد بروز گرمازدگی، انتقال بیماران، بیماریهای واگیر، درمان انجام شده است.
رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر با بیان اینکه سطح خدمات سال جاری در اربعین حسینی با سالهای گذشته متفاوت است، خاطرنشان کرد: در سال جاری با رشد قابل توجه خدمات مواجه هستیم و امکاناتی همچون حضور اورژانس اجتماعی و بهزیستی را خواهیم داشت.
مرعشی ادامه داد: حدود ۵۰۰ موکب مردمی و هلال احمر درمانی، در عملیات اربعین ۱۴۰۳ به زائران خدمترسانی خواهند کرد.
اعطای تسهیلات ۲۰ میلیارد ریالی به طرحهای فناورانه برای رفع چالشهای مناطق محروم
بر اساس شیوهنامه دریافت تسهیلات ویژه معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان در قالب برنامه ملی آبادیران یک خط اعتباری ویژهای به مبلغ هزار میلیارد ریال با همکاری صندوقهای پژوهش و فناوری منتخب برای ارائه تسهیلات به طرحهای توسعه شرکتهای دانشبنیان، خلاق و فناور در نظر گرفته شده است.
این تسهیلات در موضوعات دارای اهمیت برای دبیرخانه، شامل طرحهایی که اقدامی بر اساس ظرفیتهای بومی منطقه کمتر برخوردار انجام داده و منجر به ایجاد اشتغال شود، طرحهایی که نسبت به رفع چالشهای مناطق کمتر برخوردار اقدام کرده و نیاز به تحقیق و توسعه داشته باشند و طرحهای ایجاد اشتغال در مناطق کمتر برخوردار در نظر گرفته شدهاند.
دبیرخانه برنامه ملی آبادیران با هدف ارتقای سطح زندگی در مناطق کمتر برخوردار و ایجاد فرصتهای برابر برای تمام افراد، از شرکتهای دانشبنیان دعوت کرده است تا با ارائه طرحهای نوآورانه در این برنامه مشارکت کنند.
آمادگی بیش از ۱۵ هزار نفر از کادر درمان ایران برای امدادرسانی به غزه
محمد حسین زارعزاده، رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی اظهار کرد: ۱۰ ماه از آغاز موجی سنگین از جنایات وحشیانه توسط رژیم صهیونیستی در غزه میگذرد و از آنجا که مجامع بینالمللی در برابر این دست اقدامات سکوت کرده است و با سهلانگاری وظایف قانونی خود را انجام نمیدهند، این رژیم کودککش هر روز دست به جنایتهای جدید و وقیحانهتری میزند.
وی با اعلام آمادگی برای امدادرسانی به مردم ستم دیده غزه افزود: در صورت تحقق دسترسی مناسب به نوار غزه، بسیاری از همکاران در سراسر ایران حاضر به حضور میدانی و ارائه خدمات درمانی و بهداشتی به مردم مظلوم غزه هستند.
رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی اضافه کرد: در ماههای نخست حملات رژیم اشغالگر قدس به نوار غزه بیش از ۱۵ هزار نفر از کادر بهداشت و درمان کشور برای حضور در غزه و امدادرسانی اعلام آمادگی کردند.
پررونقترین دوره فرهنگ و هنر کشور
محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در برنامه هفت با موضوع بررسی عملکرد سه ساله وزارت فرهنگ اظهار کرد: برنامهای که در ابتدا به مجلس ارائه کرده بودیم دارای ۲ بخش بود، بخش اول وضعیت موجود به استناد دستگاههای مختلف و رسمی و بخش دوم برنامههای خودمان بود و بر این اساس در این مدت با ۱۲۴ برنامه عملیاتی به جلو رفتیم و امروز شاهد نتایج آن هستیم یعنی برنامههایی که در این مدت اجرا شده طبق برنامه ۸۳ صفحهای ارائه شده در ابتدا بود.
وی با اشاره به سابقه همکاری خود با آیتالله شهید رئیسی افزود: با رئیسجمهور شهید همکاری طولانی داشتم و در این سه سال اگر موفقیتی کسب شد ناشی از اعتماد موجود بود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پاسخ به سوالی پیرامون اجرایی شدن طرح «سینماکارت» (رایگان شدن سینما برای افرادی که نیازمند هستند) خاطرنشان کرد: این موضوع را با رئیسجمهور توافق کردیم تا در قالب طرحهایی مانند «فجرانه» پیش ببریم، یعنی رایانهای برای امر در نظر گرفته بودیم.
اسماعیلی با بیان اینکه زمانی که کار را آغاز کردیم تنها در حوزه موسیقی حدود ۱۰۰ نفر ممنوعالکار بودند، یادآور شد: امروز تعداد ممنوعالکاران سینما، تلویزیون و نمایش خانگی کمتر از انگشتان دو دست است و در این مسیر افرادی که بازگشتند را پذیرفتیم.
وی گفت: در دوره ما یک فیلم توقیفی وجود نداشت و هر فیلمی پروانه ساخت گرفته، پروانه نشر هم گرفته است یعنی کار به طوری پیش رفته که امروز پررونقترین دوره فرهنگ و هنر را داریم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با یادآوری اینکه سینماسازی، آموزش، تقویت انجمن سینمای جوان از توصیههایی است که به وزیر فرهنگ بعدی دارم، خاطرنشان کرد: در دولت آیتالله رئیسی بنایمان این بود که دوره تاریخی با حل گرهها و مسائل قبل را رقم بزنیم.
رفع نیازهای تنفسی بیماران با بلندر هوا و اکسیژن ایرانساخت
یک شرکت دانش بنیان در سال ۱۳۸۸ با هدف ارائه خدمات مناسب و شایسته به مراکز درمانی تأسیس شد، این شرکت بر تولید و عرضه تجهیزات پزشکی با کیفیت و مورد اطمینان تمرکز داشته و در این راستا، موفق به اخذ مجوزهای قانونی لازم از اداره کل تجهیزات پزشکی شده است.
این شرکت با تکیه بر دانش و تخصص متخصصان ایرانی، موفق به بومیسازی کامل دستگاههای احیا و مخلوطکننده هوا و اکسیژن نوزادان شده است که این دستاورد، گامی مهم در جهت استقلال کشور در حوزه تجهیزات پزشکی و کاهش وابستگی به نمونههای خارجی است.
مسعود سلیمانی، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در خصوص کاربرد این محصول گفت: در شرکت در زمینه تولید تجهیزات تنفسی نوزادان، به ویژه دستگاههای احیا و مخلوطکننده هوا و اکسیژن، فعال هستیم. تمام قطعات این دستگاهها توسط متخصصان ایرانی طراحی و ساخته شدهاند و از هیچ نمونه خارجی کپیبرداری یا مهندسی معکوس نشده است؛ این موضوع، سهولت تعمیر و قیمت بسیار مناسبتر این دستگاهها را نسبت به نمونههای مشابه خارجی به دنبال داشته است.
وی افزود: بلندر هوا و اکسیژن مدیکال، ابزاری ضروری برای ارائه اکسیژن با غلظت دقیق به بیماران در مراکز درمانی است، این دستگاه با برخورداری از ویژگیهای منحصربهفرد، تنفسی مطمئن و ایمن را برای بیماران فراهم میکند، درواقع امکان تنظیم دقیق درصد اکسیژن از ۲۱ تا ۱۰۰ درصد را فراهم میکند تا به این ترتیب، نیازهای تنفسی هر بیمار به طور کامل برآورده شود.
فیلم ایرانی برگزیده جشنواره ایروان شد
بیستمین جشنواره بینالمللی فیلم ایروان (زردآلوی طلایی) از تاریخ هیجدهم تا بیستوپنجم تیر در کشور ارمنستان برگزار شد و فیلم مستند «سیاره دزدیده شده من» به کارگردانی فرحناز شریفی جایزه زردآلوی نقرهای بخش رقابتی پانورامای منطقه را دریافت کرد، همچنین جعفر پناهی نیز با دریافت جایزه افتخاری و ویژه پاراجانوف جشنواره فیلم زردآلوی طلایی ایروان مورد تقدیر قرار گرفت.
در سال جاری مستند «خانه خاموش» ساخته فرناز و محمدرضا جورابچیان که محصول مشترک ایران، کانادا، فرانسه، فیلیپین و قطر است، در بخش مسابقه اصلی جشنواره زردآلوی طلایی ارمنستان به روی پرده رفت و فیلم «مرز بیپایان» ساخته عباس امینی که محصول مشترک ایران، آلمان و جمهوری چک است نیز در بخش پانورامای منطقهای این رویداد سینمایی به نمایش گذاشته شد.
نظر شما