آرش محمدحسینیان در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه شاخص اهدای مستمر خون در سه ماهه سال جاری در کشور بیش از ۵۵ درصد است، اظهار کرد: این شاخص نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد داشته و باید بدانیم اهدای خون یک امر مستمر است، زیرا برخی بیماران به خون و فراوردههای خونی نیازمند هستند و این نیاز همیشگی است.
وی با اشاره به عملکرد شبکه ملی خونرسانی افزود: مقایسه عملکرد شبکه ملی خونرسانی در سه ماهه اول سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش چشمگیری را نشان میدهد و فعالیت این شبکه از ۵۲ هزار و ۵۰۷ واحد خون و فراورده خونی در سال گذشته به ۶۰ هزار و ۸۶۲ واحد خون و فراورده خونی در سال جاری رسیده است.
سرپرست روابط عمومی سازمان انتقال خون ایران درباره عملکرد استانها در شبکه ملی خونرسانی گفت: در مدت زمان مذکور استان لرستان بالاترین عملکرد را در شبکه ملی خونرسانی نسبت به سایر استانها داشته است.
محمدحسینیان پیرامون آمار اهدای خون مستمر در استانهای کشور ادامه داد: استانهای سمنان و یزد با نزدیک به ۶۶ درصد و قم با بیش از ۶۴ درصد بالاترین شاخص اهدای خون مستمر را ثبت کردند.
وی با اشاره به اهمیت جوانسازی جمعیت اهداکنندگان خون با توجه به سالمندی جمعیت و به تبع آن بازنشستگی اهداکنندگان دهههای پیشین تصریح کرد: برنامه جذب جوانان به امر انساندوستانه و نجاتبخش اهدای خون در دستور کار سازمان انتقال خون قرار دارد و اکنون شاخص اهداکنندگان بار اول در کشور بیش از ۱۵ درصد است، امیدواریم با اجرای برنامههای در دست اجرا و تفاهمنامههای منعقد شده، شاهد افزایش این شاخص بین جوانان باشیم.
سرپرست روابط عمومی سازمان انتقال خون ایران گفت: اکنون بیش از ۲۹ درصد اهداکنندگان خون در کشور باسابقه هستند و چندین بار اهدای خون داشتهاند، لازم است بدانیم در بهار سال جاری استان کهگیلویه و بویراحمد با رشد بیش از ۴۳ درصد در شاخص اهدای خون و فراوردههای خونی از سایر استانها سبقت گرفته است.
نظر شما