ایرج حیدری در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به بازدید از پروژههای سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فراوردههای کشاورزی شهرداری اصفهان در بازار گل و گیاه ارغوان و میدان مرکزی میوه و ترهبار اظهار کرد: در اساسنامه سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فراوردههای کشاورزی شهرداری اصفهان حمایت از تولیدکنندگان بهویژه بخش کشاورزی مطرح و در این راستا فعالیتهایی در شهر آغاز شده است که با جدیت دنبال میشود.
وی افزود: این پروژهها مرتبط با بخش کشاورزی است و در قالب فرآوردههای کشاورزی یا حمایت از تولیدکنندگان اصلی بخش کشاورزی در مرحله اجرا قرار دارد.
رئیس شورای سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان با اشاره به بازدید از پروژه بازار بینالمللی ارغوان تاکید کرد: این پروژه درباره موضوعات گل و گیاه و توزیع آن فعالیت خواهد کرد و در همان بازار پروژهای با عنوان پرندگان زینتی و ماهیهای زینتی در حال انجام است.
حیدری با بیان اینکه با حضور متولیان بخش کشاورزی از جمله سازمان جهاد کشاورزی، معاونت تولیدات دام و اداره کل دامپزشکی استان، بازدیدی از پروژه پرندگان زینتی واقع بازار گل و گیاه بینالمللی ارغوان انجام شد، ادامه داد: ساختار بخش کشاورزی از تولید تا مصرف است، از اینرو زنجیرههایی با عنوان زنجیرههای ارزش، تولید و تعمیر در این بخش تعریف شده است.
رئیس شورای سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان خاطرنشان کرد: حلقه توزیع و عرضه مستقیم به مصرفکنندگان یکی از حلقههای مورد نیاز بخش کشاورزی است، در این راستا ظرفیت قانونی این کار در سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فراوردههای کشاورزی شهرداری اصفهان مهیا است و دید مدیران آن به این سمت حرکت میکند.
حیدری گفت: در حال حاضر این اقدامات درباره گل و گیاه و پرندگان زینتی (با توجه به اینکه یکی از شغلهای پردرآمد جهان بوده و اصفهان در زمینه فعال است) انجام شده است.
وی افزود: سازمان جهاد کشاورزی و نظام مهندسی استان متولی ورود سرمایههای مردم در بخش کشاورزی هستند و صدور مجوزهای مربوط به موضوع گل و گیاه، باغبانی، دامپروری و طیور (پرندگان زینتی)، دروازههای ورود سرمایههای مردمی است.
بارانداز ماهی میدان میوه و ترهبار اصفهان بر اساس استانداردهای تخصصی ساختار دامپزشکی و فنی مهندسی بهرهبرداری میشود
رئیس شورای سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان تاکید کرد: حلقه توزیع و عرضه پرندگان زینتی مغفول مانده بود که این اقدام در استان اصفهان بهصورت تخصصی در شهرداری اصفهان مکانیابی و امکانسنجی شد که پروژه آن در مراحل پایانی قرار دارد و موجب رونق بازار عرضه پرندگان زینتی میشود.
حیدری گفت: مکانیابی خوب برای این پروژه، یکی دیگر از ویژگیهای این پروژه است، زیرا در نزدیکی فرودگاه برای صادرات محصولات کشاورزی و دامپروری قرار دارد، همچنین این پروژه تأثیر بسزایی در رونق صادرات پرندگان زینتی شهر اصفهان دارد.
وی با اشاره به بازدید از بازار میدان میوه و ترهبار این کلانشهر ادامه داد: این میدان یکی از میادین خیلی خوب شهر در زمینههای مختلف است.
رئیس شورای سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان خاطرنشان کرد: تالار ماهی یکی از قسمتهای ارزشمند میدان میوه و تره بار است که بر اساس دستورالعملها و قوانین بخش کشاورزی اجرا شد.
حیدری گفت: موضوع بارانداز مبدا و مقصد درباره محصولات کشاورزی موجب کاهش هزینههای تولید، حذف واسطهها از تولید به مصرف و ارزش افزوده برای استان و شهر اصفهان میشود، همچنین پس از اقدامات مطالعاتی، بارانداز ماهی انجام شد و در سال جاری به افتتاح میرسد.
وی افزود: با این پروژه، اصفهان بهعنوان توزیعکننده و بارانداز مبدا ماهی برای مصرفکننده بهصورت عمده برای کشور و بهصورت خرده برای شهر معرفی میشود.
رئیس شورای سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان تاکید کرد: این بارانداز بر اساس استانداردهای تخصصی ساختار دامپزشکی و فنی مهندسی به مرحله بهرهبرداری خواهد رسید و به امنیت غذایی و سلامت غذایی شهر کمک میکند.
نظر شما