روحالله صالحی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در زنجان درباره ارائه خدمات مشاوره به مددجویان این نهاد اظهار کرد: کمیته امداد با هدف تقویت نهاد خانواده و تحکیم ازدواج خانوادههای تحت حمایت جلسات مشاوره و راهنمایی ازدواج برای مددجویان برگزار میکند.
وی با بیان اینکه در این دورهها، آموزشهای مهارتهای زندگی و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی به جوانان ارائه میشود، تاکید کرد: سبک زندگی اسلامی و ایرانی، انتخاب صحیح همسر و مبانی تحکیم خانواده در این دورهها به دختران و پسران در آستانه ازدواج و زوجین جوان آموزش داده میشود.
مدیرکل کمیته امداد استان زنجان با اشاره به اینکه در سه ماهه نخست سال جاری ۱۳۸۲ مورد مشاوره ازدواج به مددجویان زنجانی ارائه شده است، گفت: ۹۱ زوج از کمک هزینه ازدواج کمیته امداد استفاده کرده و زندگی مشترک خود را آغاز کردهاند.
صالحی به سایر خدمات مشاوره کمیته امداد در بخشهای دیگر اشاره کرد و افزود: در مدت اعلام شده ۹۹۴ مورد مشاوره تحصیلی، ۶۸۰ جلسه مورد پیشگیری از اعتیاد و ۷۰۱ مورد مشاوره اشتغال ارائه شده است.
وی ادامه داد: با توجه به نیاز گروههای خاص به مشاورههای تخصصی در سه ماهه نخست سال جاری ۴۱۳ نفر از خانوادههای زندانی و ۹۲۹ نفر از زنان مطلقه از خدمات مشاوره بهرهمند شدهاند.
مدیرکل کمیته امداد استان زنجان با اشاره به اینکه در حال حاضر کلینیک رز بهعنوان مرکز تخصصی مشاوره آماده ارائه خدمات به مددجویان است، گفت: این مرکز از سال گذشته شروع به کار کرده است و هدف از تشکیل و راه اندازی کلینیک مشاوره در کمیته امداد کمک به افزایش توانمندسازی فکری، فرهنگی و کاهش آسیبهای اجتماعی جامعه مورد حمایت این نهاد مقدس است.
صالحی ادامه داد: ارائه خدمات در بخشهای مشاوره خانواده، ازدواج، تحصیلی، کودک و نوجوان، مهارتهای ارتباطی، زوج درمانی، روانسنجی و تستهای روانشناسی، درمان اختلالات روانشناختی به مددجویان انجام شده است.
وی تصریح کرد: کلینیک تخصصی مشاورهای رز در حال حاضر ۱۷ نفر روانشناس دارد که مشغول به فعالیت هستند و در صورت نیاز تعداد مشاوران افزایش پیدا خواهد کرد.
نظر شما