به گزارش خبرگزاری ایمنا از سمنان و به نقل از روابط عمومی شرکت شهرکهای صنعتی سمنان، محمدرضا باقری اظهار کرد: سمنان با داشتن ۲۵ شهرک و ناحیه صنعتی و دو منطقه ویژه اقتصادی و فعالیت بیش از دو هزار و ۱۰۱ واحد دارای پروانه بهرهبرداری داخل و خارج از شهرکها و نواحی صنعتی به عنوان قطب صنعتی شرق کشور محسوب میشود که اکنون قطعی برنامهریزی شده برق در نواحی و شهرکهای صنعتی این استان خسارتهای زیر را به بدنه تولید وارد کرده است.
وی افزود: تعدادی از واحدهای صنعتی سمنان با هدف اجرای مدیریت مصرف برق در ساعات اوج بار، مجهز به «دیزل ژنراتور» شدهاند، اما تهیه این دستگاه برای همه واحدهای تولیدی، از جنبه هزینهای، مقدور نیست.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی سمنان با بیان اینکه مسئله تأمین یا مدیریت انرژی برق از حیطه اختیارات این شرکت خارج است، خاطرنشان کرد: وزارت نیرو و شرکت توزیع برق از طریق دیسپاچینگ ملی قطعی برق را مدیریت و برنامهریزی میکند.
باقری تصریح کرد: برنامهریزی خاموشیها در شهرکهای صنعتی سمنان بر عهده شرکت توزیع برق است و شرکت شهرکهای صنعتی فقط اطلاعرسانی انجام میدهد.
وی ادامه داد: مدیریت مصرف برق در زمان اوج بار باید بین همه بخشهای مصرفی توزیع شود و نباید مدیریت مصرف برق منجر به وارد شدن خسارت و آسیب به بخش صنعت شود.
نظر شما