مهدی غلامی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: نورپردازی شهری از جمله عناصر تأثیرگذار و کلیدی در طراحی فضاهای شهریِ امروزی محسوب میشود؛ امروزه با توجه به تغییر ساختار زندگی جوامع و جریانبخشی از کارکرد محیطهای انسانی در ساعات شبانه، استفاده از نور مصنوعی در غیاب نور طبیعی روز، امری اجتنابناپذیر است و باید مورد توجه مسئولان در شهرها قرار گیرد.
وی افزود: عملیات هوشمندسازی چهارراه قدس به بهشت با همکاری شرکتهای دانشبنیان در راستای افزایش ایمنی تردد عابران پیاده و خودروها بهویژه در شب، انجام شده است.
مدیر منطقه ۱۱ شهرداری اصفهان تاکید کرد: پروژکتورهای کممصرف که بهصورت هوشمند همزمان با تاریکی هوا یا کاهش نور طبیعی در روزهای ابری، روشن شده و خطوط عابرپیاده و فضای کل چهارراه را روشن میکند، روی پایههای چراغ راهنمایی این چهارراه نصب شد.
غلامی با بیان اینکه روشنایی یکی از ویژگیهای شهر است و نبود نور کافی در بعضی نقاط شهر موجب شده است تا بعضی از علائم راهنمایی رانندگی نیز به چشم نیاید و مشکلاتی را برای رفتوآمد در شهر ایجاد کند، گفت: عملیات هوشمندسازی چهارراه قدس به بهشت با هزینهای بالغبر یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال انجام شد.
وی ادامه داد: نورهای خطی نصب شده روی پایهها که هماهنگ با زمانبندی چهارراه تغییر رنگ میدهد، موجب افزایش هوشیاری رانندهها و کاهش تخلفات رانندگی از جمله عبور از چراغ قرمز میشود.
نظر شما