هیچ‌ موردی از بیماری تب دنگی در میاندوآب مشاهده نشده است

فرماندار ویژه شهرستان میاندوآب در خصوص بیماری تب دنگی، گفت: طبق اعلام دانشکده علوم پزشکی شهرستان هیچ‌گونه موردی از ابتلاء در میاندوآب دیده نشده و جای نگرانی نیست ولی باید مردم آمادگی و آگاهی لازم برای مقابله با این بیماری را داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان غربی، محمدرضا رضایی امروز _جمعه بیست‌ونهم تیر_ در کارگروه پدافند غیرعامل شهرستان میاندوآب که با هدف پیشگیری از شیوع بیماری تب دنگی تشکیل جلسه داد، اظهار کرد: هدف کلی کارگروه، مقابله با شیوع بیماری، حفظ سلامت مردم و جلوگیری از تکثیر پشه ناقل بیماری است.

وی افزود: در این راستا اعضای کارگروه موظف به اجرای دقیق دستورالعمل اعلامی و وظایف تعیین شده در این دستورالعمل هستند.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میاندوآب گفت: پیگیری مهم‌ترین اصل در مدیریت شرایط است، بنابراین اعضای کارگروه طبق چک لیست مشخص شده اقدامات لازم شامل آموزش، فرهنگ‌سازی، پاکسازی محیط و جمع‌آوری اشیایی که محل مناسب برای تخم‌ریزی پشه آئدس به ویژه لاستیک‌های رها شده در شهر و طبیعت انجام و گزارش اقدامات را ارائه دهند.

رضایی تصریح کرد: انتظار می‌رود اطلاع‌رسانی مناسبی در فضای مجازی و بویژه بستر شاد از راه‌های پیشگیری، مقابله و علائم بیماری صورت گیرد.

وی عنوان کرد: طبق اعلام دانشکده علوم پزشکی شهرستان هیچ گونه موردی از ابتلاء در میاندوآب دیده نشده و جای نگرانی نیست ولی باید مردم آمادگی و آگاهی لازم برای مقابله با این بیماری را داشته باشند.

مسعود باقری، جانشین رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهرستان میاندوآب نیز در این جلسه یادآور شد: تاکنون هیچ موردی از ابتلاء به تب دنگی و یا پشه ناقل بیماری در شهرستان میاندوآب گزارش نشده است.

وی افزود: آب کم حجم تمیز در محیط تاریک با شرایط آب و هوایی گرم و مرطوب بهترین شرایط برای تخم‌گذاری و تکثیر پشه آئدس را فراهم می‌کند و طبق گزارشات، وجود آب باران در لاستیک‌های رها شده در محیط شهری و طبیعت بهترین محل برای تکثیر پشه آئدس است.

باقری ادامه داد: انتظار می‌رود شهرداری، حفاظت از محیط زیست و همچنین عامه مردم اهتمام ویژه‌ای نسبت به جمع‌آوری لاستیک‌ها و پاک‌سازی محیط داشته باشند.

وی تصریح کرد: منشأ بیماری انسان آلوده به تب دنگی و عامل بیماری گزیدگی توسط پشه ناقل ویروس است، این بیماری بی‌شباهت با کرونا نیست.

باقری اظهار کرد: تب استخوان‌شکن، شکم‌درد، کمردرد و در حالت کلی بدن درد نیز به عنوان علائم بیماری مطرح می‌شوند و کسانی هم که به این بیماری مبتلا و بهبود پیدا می‌کنند تا یک‌سال نیز منبع بیماری هستند، این بیماری واگیردار نبوده و تنها در صورت گزیدگی توسط پشه ناقل، ابتلاء صورت می‌گیرد.

جانشین رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی میاندوآب گفت: از شهروندان تقاضا داریم در صورت مشاهده علائم بیماری از مصرف خودسرانه دارو پرهیز و به مراکز درمانی مراجعه کنند.

باقری یادآور شد: اوج فعالیت پشه ناقل ساعات اولیه صبح و نزدیک غروب بوده و افرادی با تعریق زیاد، لباس تیره و حرارت بدن بالا بیشتر در معرض گزیدگی هستند.

کد خبر 773099

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.