توصیه‌های مهم مدیریت بحران کرمانشاه برای پیشگیری از ابتلا به تب دنگی

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه گفت: برای بیماری تب دنگی فعلاً درمان خاصی وجود ندارد، لذا برای جلوگیری از گزش حشره آئدس باید یک سری اقدامات پیشگیرانه از سوی شهروندان و دستگاه‌های ذی‌ربط صورت گیرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، افشین یگانه امروز _یکشنبه بیست‌وچهارم تیر_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بیماری تب دنگی یک بیمار ویروسی است که از گزش پشه آئدس ایجاد می‌شود؛ به شرطی که این پشه قبلاً فردی را که ویروس این بیماری را داشته نیش زده باشد و بر اثر گزش افراد، ویروس این بیماری را به فرد دیگر منتقل کند. در غیر این صورت گزش این پشه به‌تنهایی خطری ندارد.

وی با بیان اینکه تاکنون موردی از این بیماری در استان گزارش نشده است، افزود: برای این بیماری فعلاً درمان خاصی وجود ندارد، لذا برای جلوگیری از گزش این حشره یک سری اقدامات پیشگیرانه باید از سوی شهروندان و دستگاه‌های ذی‌ربط صورت گیرد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه از شهروندان دوری از آب‌های راکد را خواستار شد و ادامه داد: تعویض آب زیر گلدانی‌ها و خودداری از رفتن در کنار داروخانه‌هایی که احتمال وجود عوامل بیماری‌زای آن وجود دارد، به مردم توصیه می‌شود.

وی در ادامه با اشاره به وظیفه دستگاه‌های ذی‌ربط از جمله شرکت آب منطقه‌ای استان کرمانشاه، شرکت آب و فاضلاب کرمانشاه و شهرداری کرمانشاه، تأکید کرد: رودخانه آبشوران و رودخانه قره‌سو که انباشت زباله دارد از سوی آب منطقه‌ای باید پاک‌سازی شود. شرکت آب و فاضلاب باید با دقت مسیر فاضلاب‌های را بررسی کرده و در صورت نیاز، اقدام به روان‌سازی آن‌ها کند.

وی افزود: شهرداری در مراکز پسماند و مخازن زباله که در کوچه‌ها قرار دارند، به‌صورت مرتب و بافاصله زمانی کوتاه شست‌وشو کند تا شیرابه‌های آن‌ها محل تجمع حشرات نشود.

کد خبر 772097

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.