به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از سازمان غذا و دارو، مهدی انصاری دوگاهه با اشاره به دستگاههای تهیه شده از محل وام بانکهای جهانی اظهار کرد: تمام مراحل تحویل دستگاههای مربوط به وام بانک جهانی مرحله دوم انجام شده و حدود ۲۲ دانشگاه علوم پزشکی کشور دستگاههای مربوطه را دریافت کردند، در حال حاضر دستگاههای تأمین شده در آزمایشگاهها نصب، راهاندازی و آموزشهای لازم نیز به کارشناسان ارائه شده است.
وی افزود: مهمترین این دستگاهها شامل «GC» و «HPLC» هستند که در اختیار حداقل ۱۰ معاونت در سراسر کشور قرار گرفته است، امیدواریم سازمان غذا و دارو بتواند در مرحله سوم مبلغ بیشتری از وام بانک جهانی را برای تأمین دستگاههای جدید دریافت کند.
مدیرکل آزمایشگاههای مرجع کنترل کیفیت غذا، دارو و تجهیزات با بیان اینکه در مرحله دوم حدود پنج درصد وام بانک جهانی دریافت شده است، گفت: با قول مساعد وزیر و تمهیدات در نظر گرفته شده در مرکز هماهنگی اقتصادی، امیدواریم این میزان به ۲۰ تا ۳۰ درصد برسد، در این صورت امیدوار خواهیم بود که تمام معاونتهایی که آزمایشگاه دارند، تجهیزات خود را دریافت کنند.
انصاری از برگزاری همایش مدیران آزمایشگاههای کشور در ۱۰ و ۱۱ مردادماه خبر داد و خاطرنشان کرد: تمام پیشنهادات در این زمینه دریافت شده است و سین برنامه را برای معاونتها ارسال کردهایم.
نظر شما