موردی از بیماری تب دنگی در استان کرمانشاه گزارش نشده است

مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت استان کرمانشاه با بیان اینکه تا به امروز موردی از بیماری تب دنگی در استان کرمانشاه گزارش نشده است گفت: افرادی که تحت این گزش قرار می‌گیرند، بدون علامت هستند و در صورت علامت‌دار شدن بین سه تا ۱۰ روز پس از گزش پشه علائم و نشانه‌های خفیفی دارند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، سارا شاه‌آبادی صبح امروز _شنبه بیست‌وسوم تیر_ در جمع خبرنگاران در مورد راه‌های پیشگیری از بیماری تب دنگی، اظهار کرد: بیماری تب دنگ یک بیماری ویروسی حاد است که از طریق گزش آئدس به انسان منتقل می‌شود و پشه آئدس در جایی که آب جمع شده باشد، تخم‌ریزی می‌کند.

وی با بیان اینکه تا به امروز موردی از بیماری تب دنگی در استان کرمانشاه گزارش نشده است، افزود: افرادی که تحت این گزش قرار می‌گیرند، بدون علامت هستند و در صورت علامت‌دار شدن بین سه تا ۱۰ روز پس از گزش پشه علائم و نشانه‌های خفیفی شامل تب، سردرد، درد چشم، درد عضلانی و استخوانی شوند.

مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت استان کرمانشاه با اشاره به مهم‌ترین راه‌های پیشگیری از ابتلاء به بیماری تب دنگی، خاطرنشان کرد: تخلیه و تمیز کردن ظروف محتوی آب همچون گلدان‌های شیشه‌ای، ظروف زیر گلدان، ظروف آب پرندگان و حیوانات حداقل هر دو روز یک‌بار، قرار دادن در روی ظروف محتوی آب همچون تانکر، بشکه و جلوگیری از تجمع آب در زیر کولر از دیگر راه‌های پیشگیری است.

شاه‌آبادی اضافه کرد: جلوگیری از تجمع آب راکد در زباله‌ها و ضایعات جامد همچون ظروف رها شده، ضایعات اتومبیل و لاستیک از طریق پوشاندن یا جمع‌آوری آن‌ها و وارونه کردن ظروفی که امکان راکد مانده آب در آن‌ها وجود دارد، از جمله راه‌های پیشگیری به بیماری تب دنگی است.

وی تصریح کرد: پوشیدن لباس‌های آستین بلند، شلوار بلند، جوراب در مناطق آلوده و استفاده از پشه‌بند در صورتی که در طی روز در فضای باز استراحت می‌شود، نصب توری ریز روی در پنجره‌ها و اطمینان از سالم بودن آن‌ها، پرهیز از بیرون رفتن در ساعات پر گزش ۶:۰۰ تا ۸:۰۰ و ۱۶:۰۰ تا ۱۸:۰۰ هنگام غروب خورشید از جمله اقداماتی است که باید انجام شود، البته در تمام طول روز امکان گزش وجود دارد، اما در این ساعت امکان گزش بیشتر است.

کد خبر 771641

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.