تعطیلی شنبه‌ها منتفی شد؟ + جزئیات

عضو هیئت رئیسه مجلس با بیان اینکه تعطیلی شنبه‌ها منتفی نشده است، گفت: با شکل‌گیری کمیسیون اجتماعی مجلس موضوع تعطیلی شنبه‌ها بررسی خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، عباس پاپی‌زاده درباره آخرین وضعیت اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری کاهش ساعت کاری کارکنان و افزایش تعطیلات پایان هفته، اظهار کرد: این لایحه پس از ارائه از سوی دولت به مجلس، بنا بر مفاد آئین‌نامه داخلی مجلس، فرایند تصویب را گذراند و در جلسه علنی به تصویب نمایندگان رسیده است و در نهایت به شورای نگهبان ارسال شد.

وی در توضیح این لایحه افزود: بر اساس این لایحه دولت خواستار کاهش ساعت کاری کارکنان دولت در طور هفته و افزایش تعطیلات پایان هفته به دو روز شده بود که نمایندگان در مصوبه خود با کاهش ساعت کاری کارکنان به ۴۰ ساعت در هفته موافقت و شنبه‌ها را به‌عنوان روز تعطیل انتخاب کردند که در نتیجه با این مصوبه جمعه‌ها و شنبه‌ها تعطیل می‌شود.

عضو هیئت رئیسه مجلس با بیان اینکه مصوبه مجلس مورد ایراد هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام قرار گرفته است، اظهار کرد: طبق فرایند قانونی در این صورت لایحه به مجلس برگردانده می‌شود و هیئت رئیسه آن را به کمیسیون اجتماعی به‌عنوان کمیسیون تخصصی ارجاع و مجدد بررسی می‌شود. پس از بررسی و تصویب در کمیسیون مربوطه جهت ارزیابی همه نمایندگان، تقدیم هیئت رئیسه می‌شود تا در نوبت بررسی جلسه علنی قرار گیرد و درباره آن تصمیم‌گیری شود.

پاپی‌زاده با بیان اینکه تعطیلی شنبه‌ها منتفی نشده است، بیان کرد: با توجه به اینکه هنوز ظرفیت کمیسیون اجتماعی تکمیل نشده و اعضای هیئت رئیسه آن هم مشخص نشده است به محض تشکیل کمیسیون اجتماعی ایرادات هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره لایحه مذکور به کمیسیون اجتماعی ارجاع می‌شود تا مورد واکاوی قرار گیرد.

کد خبر 771618

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 4
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • رسول IR ۰۸:۴۰ - ۱۴۰۳/۰۴/۳۰
    22 2
    تورو خدا مردم رو اینقدر سر کار نزارید
  • زهرا IR ۱۲:۵۱ - ۱۴۰۳/۰۶/۱۱
    19 0
    لطفا برای جبران مصوبه مجلس در مورد افزایش سنوات اشتغال کارکنان برای بازنشستگی، که به ضرر شدید کارمندان شد پنجشنبه ها یا شنبه ها را تعطیل کنید.
    • مهدی IR ۱۰:۰۴ - ۱۴۰۳/۰۶/۲۵
      17 0
      سلام درست گفتید در قانون قدیم، کارمند برای بازنشستگی باید 30 سال سابقه اشتغال و پرداخت بیمه می داشت. در قانون جدید 30 سال قانون قدیم را مبنا قرار داده و آنرا اصلاح کردند، به این ترتیب که به ازای هر یک سال قانون قدیم، پنج ماه، مدت اشتغال کارمند افزایش می یابد. براین اساس، 30 در 5 ضرب می شود و نتیجه 150 ماه می گردد که معادل 12 سال می باشد. این 12 سال به 30 سال قانون قدیم اضافه می شود که 42 سال خواهد شد. یعنی کارمندان جدید الاستخدام باید 42 سال کار کنند تا بازنشسته شوند در حالیکه طبق قانون قدیم اگر کسی 30 سال اشتغال و پرداخت بیمه می داشت بازنشست می شد. ضمنا برای محاسبه حقوق مستمری بازنشستگی، 42 سال همان 30 سال درنظر گرفته می شود. برای روشن شدن موضوع مثال می زنیم : اگر کسی در سال 1400 استخدام دولت شده باشد طبق قانون قدیم، سال 1430 بازنشست می گردید اما طبق قانون جدید سال 1442 بازنشست می گردد و این نهایت بی عدالتی و ظلم در حق کارمندان است.
  • زهرا IR ۱۱:۵۹ - ۱۴۰۳/۰۶/۱۹
    20 0
    لطفا برای جبران مصوبه مجلس در مورد افزایش سنوات اشتغال کارکنان برای بازنشستگی، که به ضرر شدید کارمندان شد پنجشنبه ها یا شنبه ها را تعطیل کنید. ضمنا، کارمندان تهرانی که مرکز مبادلات اقتصادی کشور و استقرار وزارتخانه ها است پنجشنبه ها تعطیل هستند و شهرستانی ها از این تعطیلی محروم و مغبون می باشند. شما را به همه مقدسات عالم و به جان عزیزان تان، قسم می دهیم این ظلم، تبعیض و بی عدالتی را خاتمه بدهید. از ناله و نفرین یک میلیون کارمند شهرستانی و خانواده هاشون اجتناب بفرمایید. و الله لا یحب الظالمین.
  • IR ۱۰:۲۱ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۳
    4 0
    عدالت جزء اصول مذهب و قانون اساسی هست. اگر تعطیلی پنجشنبه ها تصویب نشه باید تعطیلی پنجشنبه های کارمندان تهرانی هم لغو بشه.