توهین در صدر جرایم استان کردستان قرار دارد

رئیس کل دادگستری استان کردستان گفت: آمارهای موجود در حوزه پرونده‌های کیفری در استان نشان می‌دهد بیشترین فراوانی مربوط به جرایمی همچون توهین، تهدید، ضرب و جرح، نزاع دسته جمعی و تخریب است که در ارتباط مستقیم با خشونت هستند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی دادگستری استان کردستان، حجت‌الاسلام سیدحسین حسینی، امروز _پنجشنبه بیست‌وپنجم تیر_ در نخستین جلسه شورای پیشگیری از جرم استان کردستان که با موضوع تقسیم کار و هماهنگی ادارات جهت اجرای برنامه جامع پیشگیری از خشونت در سالن اجتماعات اداره کل دادگستری استان برگزار شد، اظهار کرد: مشکلات و مسائل اقتصادی، ریشه بسیاری از نابهنجاری‌های اجتماعی است و اختلافات فردی، منشأ تشکیل بسیاری از پرونده‌ها در دستگاه قضائی است.

وی بر ضرورت فرهنگ سازی توسط آموزش و پرورش در مدارس و اماکن آموزشی در حوزه کنترل خشم تاکید کرد و افزود: صداوسیما باید با تولید برنامه‌های متنوع در حوزه پیشگیری و آموزش در خصوص کاهش میزان جرایم کمک کند و همچنین با تولید برنامه‌های لازم، نشاط را در جامعه ترویج کند.

رئیس کل دادگستری استان کردستان تاکید کرد: آمارهای موجود در حوزه پرونده‌های کیفری در استان و همچنین در کشور نشان می‌دهد بیشترین فراوانی مربوط به جرایمی همچون توهین، تهدید، ضرب و جرح، نزاع دسته جمعی و تخریب است که در ارتباط مستقیم با خشونت هستند.

حجت‌الاسلام حسینی ادامه داد: ستاد کنترل مجرمان حرفه‌ای استان باید فعال باشد و اراذل و اوباش سابقه‌دار تحت نظارت جدی دستگاه‌های مسئول باشند.

وی بر ضرورت ایجاد مجتمع شوق زندگی در استان تاکید و اضافه کرد: این مجتمع در راستای مدیریت آسیب‌های اجتماعی و حمایت از اقشار آسیب‌پذیر شامل کودکان کار، کودکان خیابانی، خانواده‌های بی‌سرپرست و بدسرپرست با هماهنگی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان، دادستانی و ادارات بهزیستی و کمیته امداد در جهت کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش مؤثری را ایفا خواهد کرد.

رئیس کل دادگستری استان کردستان گریزی به آمار مراجعه افراد به پزشکی قانونی در سال گذشته زد و گفت: در خصوص نزاع ۱۱ هزار و ۹۱۵ مورد، همسر آزاری ۱۳۳۵ مورد و کودک آزاری ۲۳ مورد به پزشکی قانونی استان مراجعه شده است که امیدواریم این آمار در سال جاری با اتخاذ تدابیر مؤثر کاهش پیدا می‌کند.

حجت‌الاسلام حسینی، دستگاه‌های مختلف استان را مکلف کرد تا با شناسایی وظایف خود در زمینه برنامه جامع پیشگیری از خشونت و ترسیم وضعیت آماری در این خصوص اقدامات انجام گرفته خود را به دبیرخانه شورای پیشگیری از جرم استان منعکس و معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان نیز بر اجرای وظایف قانونی دستگاه‌ها نظارت مؤثر و مستمر داشته و با هرگونه کم کاری یا عدم انجام وظایف قانونی توسط دستگاه‌های مربوطه نیز در اجرای دستورالعمل مقابله با ترک فعل مدیران اقدام قانونی صورت پذیرد.

در این جلسه اعضا مربوطه نقطه نظرات، دیدگاه‌ها و پیشنهادات خود در خصوص راهکارهای پیشگیری از خشونت در جامعه را بیان کردند و مصوباتی به تصویب رئیس شورای پیشگیری از جرم استان رسید.

کد خبر 771163

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.