به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از پایگاه اطلاعرسانی سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کردستان، اکبر محمدی امروز _چهارشنبه بیستم تیر_ در پنجمین جلسه شورای برنامهریزی و توسعه استان کردستان که در سالن شهدای گمنام استانداری کردستان برگزار شد، اظهار کرد: بر اساس مصوبه قبلی شورای برنامهریزی و توسعه استان، دستگاههای اجرایی که اعتبارات عمرانی دارند باید تا پایان تیرماه فرآیندهای جذب اعتبارات عمرانی سال گذشته را با لحاظ اولویتهای استان جذب کنند.
وی با بیان اینکه مدیران دستگاههای اجرایی باید تمام توان خود را برای جذب کامل این اعتبارات بهکار گیرند، افزود: بر مبنای جز (یک) بند سه برنامه جهش تولید سال ۱۴۰۳ و بند (الف) ماده (۳۱) قانون تأمین مالی تولید و زیرساختها که در جلسه قبل شورای برنامهریزی قبل استان مصوب شد، ۱۰ درصد از اعتبارات تملک استانی برای اجرای پروژههای عمرانی با مشارکت بخش خصوصی اختصاص داده شده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کردستان خاطرنشان کرد: مدیران دستگاههای اجرایی در این راستا باید پروژههای مشمول را شناسایی و بر اساس ۱۰ درصد اعتبارات تملک استانی و تا سقف ۳۰ درصد اعتبار موردنیاز پروژهها هر یک از این پروژهها به صورت بلاعوض و یا سایر شیوهها هزینه کنند و این ۱۰ درصد بلوکه شده و مدیران دستگاههای اجرایی به کمک فرمانداران باید برنامههای مدونی را در این خصوص تعریف کنند.
محمدی با بیان اینکه مدیران و دستگاههایی که موضوع خاصی برای طرح در جلسه شورای برنامهریزی و توسعه دارند باید قبل از برگزاری جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان، مصوبه کارگروه مرتبط را اخذ کنند؛ خواستار رعایت همه الزامات قانونی و دستهبندی و ارسال موضوعات حداقل یک هفته قبل از برگزاری جلسه شورای برنامهریزی و توسعه استان شد.
وی تصریح کرد: پاسخگویی به استعلامها از دیگر چالشهای شورای برنامهریزی و توسعه استان است که متأسفانه برخی از دستگاههای اجرایی توجهی به استعلامها نمیکنند در صورتی که باید ظرف بازه زمانی مشخص استعلامات پاسخ داده شود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کردستان تاکید کرد: بر اساس مکاتبهای که در یازدهم تیر سالجاری به سازمان مدیریت و برنامهریزی استانها ابلاغ شد، همه وظایف سازمان هدفمندی یارانهها به استان تفویض شده است.
محمدی اضافه کرد: بر این اساس نظارت بر مصارف مندرج در قوانین بودجه سنواتی مصوبه هیئت وزیران مشتمل بر یارانه نقدی، مستمری مددجویان، یارانه دارو، شیرخشک و ملزومات مصرفی پزشکی، یارانه خرید گندم تضمینی از کشاورزان، شیر مدارس، شناسایی خانوارهای غیرمشمول حمایت دولت و ثبتنام از متقاضیان جدید به استان واگذار شده و دبیرخانه آن باید هرچه زودتر فعال شود.
وی گفت: در همین راستا در ابلاغ دیگری به سازمان مدیریت و برنامهریزی استانها، موظف به تشکیل کمیته ویژه نظارتی بر فرآیند خرید تضمینی گندم در استان شدهایم که جلسات مقدماتی آن نیز تشکیل و بازدیدها و نظارتها با جدیت در حال انجام است.
نظر شما