به گزارش خبرگزاری ایمنا از سمنان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان سمنان، کامران قدس اظهار کرد: اکنون در هیچیک از شش شهرستان تحتپوشش دانشگاه علوم پزشکی سمنان موردی از این بیماری ثبت نشده است.
وی از آمادگی این دانشگاه برای مقابله با ابتلای احتمالی با این بیماری خبر داد و افزود: خوشبختانه در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی و مراکز درمانی و بیمارستانی استان از توان و ظرفیت لازم برای مقابله احتمالی با این بیماری برخوردار هستیم.
قدس از بهرهمندی مراکز درمانی استان از نیازهای تشخیصی و درمانی برای مقابله احتمالی به این بیماری خبر داد و خاطرنشان کرد: خوشبختانه امکان تشخیص سریع ابتلاء به بیماری تب دنگی به وسیله کیتهای تشخیص سریع وجود دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان در رابطه با رؤیت مواردی از این بیماری در برخی استانهای شمالی گفت: فعلاً موردی از بیماری در استانهای همسایه و هممرز با استان گزارش نشده، اگر چه مواردی از استان گیلان که با استان مازندران، همسایه شمالی استان سمنان همجوار است گزارش شده است، لذا با توجه به خطر بالقوه ابتلاء از طریق انتقال از استانهای دیگر، موارد پیشگیرانه باید به طور جدیتری مدنظر قرار گیرد.
وی ادامه داد: تاکنون هیچ موردی از شناسایی یا مشاهده پشه ناقل این بیماری نیز در شهرستانهای استان گزارش نشده است.
قدس با اشاره به علائم بروز این بیماری از بی اشتهایی و استفراغ به عنوان بخشی از علائم گوارشی ناشی از ابتلاء به «تب دنگی» نام برد و تصریح کرد: تب، سردرد شدید و از جمله درد در مفاصل، وجود درد در استخوانها و عضلات، درد پشت چشم، قرمزی چشمها و … از جمله علائم اولیه این بیماری است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان با بیان اینکه این بیماری واکسن ندارد، خاطرنشان کرد: توصیه میشود در صورت الزام سفر به مناطق آلوده یا حضور در مناطقی که وجود این پشه گزارش شده حتماً از پمادها و اسپریهای دافع حشرات استفاده شود.
نظر شما