سد گلمندره مانع تخریب ۳۰ کیلومتر از جاده بجنورد-جنگل گلستان شد

معاون عمرانی استاندار خراسان شمالی بهره‌برداری از سد گلمندره را از دستاوردهای مهم دولت در استان دانست و گفت: اگر این سد افتتاح نمی‌شد، در سیلاب ۱۴۰۲ بیش از ۳۰ کیلومتر از جاده بجنورد-جنگل گلستان تخریب شده بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، مهدی رشیدی ظهر امروز _دوشنبه هجدهم تیر_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اولویت نخست دولت سیزدهم در خراسان شمالی تأمین آب بود، به‌طوری که در سفر رئیس‌جمهور شهید و هیئت دولت به استان این موضوع مورد پیگیری جدی قرار گرفت.

وی با اشاره به سفر رئیس‌جمهور شهید در سال ۱۴۰۱ به استان افزود: قبل از انجام سفر بیش از ۱۱۰۰ ساعت کار کارشناسی انجام شد که بر مبنای همین مطالعات موضوع نخست استان تأمین آب مطرح شد.

معاون عمرانی استاندار خراسان شمالی با بیان اینکه تأمین آب، صرفه جویی و افزایش بهره‌وری در حوزه مصرف آب جزو اولویت‌های دولت برای این استان قرار گرفت، اضافه کرد: دولت با بهره‌مندی از این ظرفیت درصدد مقابله با بحران خشکسالی بود.

رشیدی با تاکید بر اینکه سال ۱۴۰۱ تنها ۱۵ درصد از مخازن سدهای استان آب داشت، عنوان کرد: از همین رو خطوط انتقال آب و آب‌های زیرزمینی مورد توجه دولت قرار گرفت.

وی اضافه کرد: در حال حاضر ۷۱ حلقه چاه و ۳۰۰ کیلومتر خط انتقال با استعداد ۲۵۰ لیتر در ثانیه در مسیر مدار قرار گرفته است که این از خدمات بزرگ دولت سیزدهم در خراسان شمالی بود که در ادامه نیز این خدمات افزایش می‌یابد.

رشیدی با اشاره به اهمیت سد گلمندره به عنوان یکی از مهم‌ترین سدهای استان تاکید کرد: این سد در دولت سیزدهم ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار به آن تخصیص یافت و به مرحله آبگیری رسید.

وی گفت: چنانچه سد گلمندره به مرحله آبگیری نمی‌رسید، خسارت ناشی از سیلاب‌ها افزایش می‌یافت، اما مهار ۴.۵ میلیون متر مکعب در سیلاب ۱۴۰۲ موجب شد تا خسارت حداقلی به جاده بجنورد و گلستان برسد، در غیر این صورت ۳۰ کیلومتر از این محور از بین می‌رفت.

کد خبر 770307

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.