به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمدطیب صحرایی امروز _ پنجشنبه چهاردهم تیر _ در نشست خبری با خبرنگاران که در سالن شهید سلیمانی استانداری برگزار شد، از استجازه مقام معظم رهبری برای اجرای پروژه ریلی کرمانشاه_ خسروی خبر داد.
وی ادامه داد: راهآهن کرمانشاه_ خسروی یکی از صدها پروژه معطلمانده کرمانشاه بوده که بهعنوان طرح ریلی راهبردی برای حملونقل مسافران در شرق و غرب کشور و همچنین مسافران عراقی و صادرات، واردات و ترانزیت کالا در اولویت برنامههای استان مطرح شد.
استاندار کرمانشاه با اشاره به اهمیت مرزهای استان از پیگیریهای فراوان استانداری و مجمع نمایندگان استان برای فعالکردن پروژه راهآهن کرمانشاه_ خسروی سخن گفت و افزود: در مدت خدمت خود در کسوت استانداری کرمانشاه، ۱۳ نامه اداری به مسئولان ملی برای پیگیری راهآهن کرمانشاه _خسروی انجام شد که ۲ تا از این نامهها به شخص رئیسجمهور شهید بود.
وی با بیان اینکه انجام این مسیر ترانزیتی کشور از محل بودجههای متداول امکانپذیر نیست، گفت: این پروژه روز گذشته در جلسه هیئت دولت در قالب پروژههای مشمول استجازه رهبر انقلاب تصویب شد تا در یک بازده زمانی سه ساله با تزریق ۳۰ هزار میلیارد تومان منابع نقدی از محل استجازه مقام معظم رهبری، تکمیل و به بهرهبرداری برسد.
صحرایی طول پروژه راهآهن کرمانشاه_ خسروی را ۲۶۳ کیلومتر اعلام کرد و افزود: برای تکمیل این طرح به ۳۳۰ کیلومتر ریلگذاری نیاز است. این مقام ارشد اجرایی استان کرمانشاه ادامه داد: در طول راهآهن کرمانشاه_ خسروی ۱۱ تونل تعریف شده که ۹ تا از آن ساخته شده است.
وی میانگین پیشرفت پروژه را بین ۳۵ تا ۴۰ درصد عنوان کرد و گفت: این پروژه جز مصوبات سفر مقام معظم رهبری بوده که در دور اول سفر دولت شهید جمهور هم مورد تأکید و تأیید قرار گرفت.
استاندار کرمانشاه در جمع خبرنگاران، گفت: برای سرعت گرفتن پروژه از ابتدای هفته آینده تزریق مالی صورت میگیرد تا کارگاههای آن فعال شوند.
اجرای پروژه ریلی کرمانشاه _ خسروی در گرو همت دولت آینده
وی بهنتیجهرسیدن راهآهن کرمانشاه _خسروی را طی سه سال آینده در گرو همت دولت بعدی تعریف کرد و گفت: با آغاز به کار این طرح ریلی راهبردی، چند هزار شغل برای استان ایجاد میشود.
صحرایی این ۳۰ همت را ۶ برابر بودجه سالانه عمرانی استان عنوان کرد و افزود: امیدواریم دولت بعدی؛ دولتی توانمند، کارآمد، امیدوار و اهل کار باشد تا ظرف سه سال آینده شاهد عبور و مرور میلیونها زائر اربعینی از این مسیر ریلی باشیم.
وی ادامه داد: راهآهن کرمانشاه _ خسروی از پروژههای تعطیل شده بود که در این مدت، تمام تلاش خود را به کار بستیم تا مسیرهایی که قبلاً مورد غفلت قرار گرفته بود، فعال شود.
ارثیههای بحرانی دولت قبل برای شهید رئیسی
استاندار کرمانشاه در بخش دیگری از سخنانش با یادآوری خدمات شهید رئیسی در طول سه سال خدمت، اظهار کرد: در طول دوران انقلاب اسلامی بزرگان و قهرمانانی را در عرصههای ملی و بینالمللی داشتهایم که برای اعتلای نام ایران اسلامی تلاش و جانفشانی کرده و همواره از وجود آنها تجاربی را کسب کردهایم.
وی شهدا جنگ تحمیلی، شهدا مدافع امنیت، شهدا سلامت و شهدا مدافع حرم را افتخارات جمهوری اسلامی ایران دانست و افزود: در عرصه ریاست جمهوری هم شهیدان رجایی و رئیسی از افتخارات نظام هستند.
صحرایی در اشاره به دوران طلایی خدمت صادقانه و بیمنت شهید رئیسی در جمع خبرنگاران کرمانشاه به یک سوال مهم چرا این خدمات دولت شهید رئیسی در عرصههای از جامعه نتایج محسوسی نداشته که برای مردم قابللمس باشد؛ پاسخ داد.
وی اضافه کرد: شهید بزرگوار در شرایطی کشور را تحویل گرفت که سه سال خدمت خود را صرف مطلوب کردن شرایط نامطلوب تحویل گرفته از دولت قبل کرد.
استاندار کرمانشاه خزانه خالی، عدم امکان فروش نفت به علت تحریمها، انبوهی از بدهی انباشته شده، تعطیلی ۱۰ هزار کارخانه، بحران آبی در برخی از استانهای کشور، خسارت به مال مردم در بورس، بلوکهشدن سرمایههای ایران در دیگر کشورها و… را در قالب میراثهای ماندگار دولت قبل برای دولت شهید رئیسی عنوان کرد و افزود: شهید رئیسی دولت را در شرایط بحرانی تحویل گرفت.
وی اضافه کرد: اگر شهید رئیسی در حالت عادی دولت را تحویل میگرفت، مطمئناً مردم گشایشهای چشمگیری را در زندگی خود احساس میکردند. سه سال از خدمت شهید رئیسی در عین تلاش برای گذراندن زندگی مردم صرف پر کردن چالشها و گودالهای دولت قبل در راهاندازی صدها کارخانه، بازگرداندن میلیونها دلار به کشور، آبرسانی به شهرها و… شد.
خدمات ماندگار دولت شهید رئیسی برای کرمانشاه
صحرایی با اشاره به رفع مشکلات استان در بحث آبرسانی، گازرسانی، راه، زیرساختها و… در دوران سهساله خدمت شهید رئیسی، اظهار کرد: بیش از ۸۰۰ روستای استان با تنش آبی مواجه هستند که تاکنون در قالب قراردادهای محرومیتزدایی امام حسن مجتبی (ع) به ۳۲۵ روستا آبرسانی شده است.
وی با بیان اینکه در طول خدمت شهید رئیسی طی هر سه روز به یک روستای استان آبرسانی شده است، افزود: در قالب قرارداد اول محرومیتزدایی با ۳۱۴ میلیارد تومان، ۳۴۹ روستا و در قالب قرارداد دوم با یک هزار و ۹۲۰ میلیارد تومان، ۵۱۱ روستا تنشزدایی خواهد شد که اعتبار آن به نسبت ۳۰ به ۷۰ است یعنی ۳۰ درصد آن از آورده استان و مابقی از آورده قرارگاه تأمین اعتبار میشود.
استاندار کرمانشاه به گازرسانی به یکچهارم روستاهای کشور در دولت شهید رئیسی اشاره و بیان کرد: شهر ازگله و هانیگرمله نقطه صفر مرزی در این دولت گازرسانی شد.
وی، از ۱۰ برابر شدن بودجه نوسازی استان در دولت شهید رئیسی خبر داد و گفت: ۱۰۷ مدرسه کانکسی در این دولت تبدیل به سازههای مدارس ایمن شد.
۱.۷ همت سوغات اربعین برای زیرساختهای کرمانشاه
صحرایی در ادامه اشارهای به زیرساختهای اربعین در سال گذشته داشت و افزود: یک هزار و ۷۶۰ میلیارد تومان سوغات اربعین در بخش توسعه زیرساختهای استان بوده است.
وی از سوغاتی دیگر اربعین برای شهر کرمانشاه در قالب ساخت تقاطع غیر همسطح میدان آزادگان، خبر داد و گفت: برای تسهیل در عبور و مرور در میدان آزادگان نیاز جدی به تقاطع غیر همسطح داریم که بخشی از ساخت آن از اعتبارات زیرساخت اربعین تأمین میشود.
استاندار کرمانشاه تصریح کرد: ۱۷ شهرداری استان در مسیر اربعین است که از محل اعتبارات ملی در بحث اربعین مورد حمایت قرار میگیرند.
وی با اشاره به بازسازی و بهسازی ۳۰۰ کیلومتر راههای استان در بحث اربعین، خاطرنشان کرد: امیدواریم تابستان امسال هم شرایط فرودگاه کرمانشاه مطلوبتر شود؛ در حال حاضر از کمتر از ۱۰ پرواز در هفته به بیش از ۴۰ پرواز رسیدهایم.
نظر شما