به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، قباد محمدی امروز _ سه شنبه دوازدهم تیر _ در آئین دانشآموختگی و تجلیل از دانشجویان بینالملل دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه جایگاه بسیار خوبی در کشور دارد و بی شک افرادی که در این دانشگاه تحصیل میکنند و میتوانند از این دانشگاه فارغالتحصیل شوند، قابلیتهای بالایی دارند.
وی افزود: مجموعه دانشگاه از هیچ تلاشی برای دانشجویان بینالملل فروگذار ننمودهاند و امیدواریم که دانشجویان بینالملل سفیران خوبی برای جمهوری اسلامی ایران باشند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خاطرنشان کرد: در این مرحله ۸۰ دانشجوی بینالملل دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه فارغالتحصیل شدند که این دانشجویان در رشتههای پزشکی، دندانپزشکی و دارو سازی مشغول به تحصیل بودند.
محمدی اضافه کرد: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه سال گذشته در فهرست دانشگاههای مورد تأیید دولت مرکزی عراق قرار گرفت.
وی ادامه داد: این دانشگاه پس از دانشگاه علوم پزشکی تهران رتبه دوم را در جذب دانشجویان بینالملل به خود اختصاص داده است.
در ادامه یحیی پاسدار مدیر امور بینالملل دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تاکید کرد: به مهمانان خارجی خوش آمد میگویم و به فارغالتحصیلان بینالملل دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تبریک عرض میکنم.
وی اضافه کرد: فعالیتهای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در عرصه بینالمللی سازی بسیار حائز اهمیت است و عقد تفاهم نامه همکاری با دانشگاه الواسط عراق یکی از افتخارات ما در دانشگاه است.
مدیر امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه که همواره پشتیبان بین المللی سازی هستند و حمایتهای بی دریغ ایشان، همچنین از رؤسای دانشکدهها که تربیت و آموزش دانش آموختگان بین الملل را به عهده داشتند قدردانی میکنم.
در ادامه این مراسم، مازن الحسنی رئیس دانشگاه الواسط عراق گفت: فارغالتحصیلی شما دانشجویان پر تلاش را تبریک میگویم و خوشحالم که در مراسم دانش آموختگی دانشجویان بین الملل دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه حضور دارم.
وی ادامه داد: استانداردهای علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه باعث شده که فارغالتحصیلان این دانشگاه از نظر علمی در جایگاه بسیار خوبی قرار داشته باشند و بتوانند خدمات بالینی خوبی به مردم کشور خود ارائه دهند.
رئیس دانشگاه الواسط عراق گفت: توسعه همکاری دانشگاههای الواسط عراق و علوم پزشکی کرمانشاه گامی مؤثر در تعامل بیشتر علمی و پژوهشی خواهد بود.
نظر شما