افزایش ۳۹درصدی جوجه‌ریزی در واحدهای مرغ گوشی مازندران

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به جوجه‌ریزی ۵۲.۲ میلیون قطعه‌ای در واحدهای مرغ گوشتی مازندران از افزایش ۳۹ درصدی جوجه‌ریزی در واحدهای مرغ گوشتی استان در فصل بهار سال جاری نسبت به سال گذشته خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، محمدمهدی عباس‌زاده، ظهر امروز_ سه‌شنبه دوازدهم تیر_ در جمع خبرنگاران با اشاره به جوجه‌ریزی ۵۲.۲ میلیون قطعه‌ای در واحدهای مرغ گوشتی مازندران در فصل بهار سال‌جاری، اظهار کرد: این استان ۳۹ درصد افزایش جوجه‌ریزی در واحدهای مرغ گوشتی نسبت به فصل بهار سال گذشته داشته است.

وی افزود: ین میزان جوجه‌ریزی، بالاترین رقم جوجه‌ریزی فصلی در بین استان‌های کشور طی سال‌های متمادی است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه سهم ۱۱.۸ درصدی از جوجه‌ریزی کل کشور را به خود اختصاص داده است، یادآور شد: مازندران علاوه بر تأمین گوشت مرغ مورد نیاز خود، حدود ۶۵ درصد از جوجه‌های تولیدی را مازاد بر نیاز استان به سایر استان‌ها، به ویژه پایتخت، صادر می‌کند، این امر نقش مهم مازندران در تأمین امنیت غذایی کشور را نشان می‌دهد.

عباس‌زاده با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام شده برای افزایش جوجه‌ریزی در استان تصریح کرد: پیگیری و پایش روزانه جوجه‌ریزی واحدهای مرغ گوشتی، فعال‌سازی واحدهای غیرفعال و راکد، و حمایت از مرغداران از جمله این برنامه‌ریزی‌ها بوده است.

وی با تأکید بر عزم جهاد کشاورزی مازندران برای افزایش تولید و رونق صنعت طیور در استان، خاطرنشان کرد: با تلاش‌های انجام شده، مازندران به قطب تولید مرغ گوشتی در کشور تبدیل شده است و امیدواریم با تداوم این روند، شاهد افزایش سهم استان در تولید و صادرات این محصول باشیم.

کد خبر 768338

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.