خراسان شمالی آماده برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری

مردم استان خراسان شمالی که جزو استان‌هایی با مشارکت بالا است، برای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری که کمتر از سه روز دیگر برگزار می‌شود، آماده هستند و بیش از ۱۵۰۰ شعبه اخذ رأی در سطح استان فعال شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، تب انتخابات به اوج خود رسیده است؛ ستادهای انتخاباتی فعالانه کاندیدای مورد نظر خود را تبلیغ می‌کنند؛ هرکس برای خود دلایلی دارد و معتقد است نامرد مورد نظرش می‌تواند مشکلات کشور را بهبود دهد.

میان طرفداران نامزدهای انتخابات اختلاف نظرهایی وجود دارد و آن‌ها در مناظرات میان خود بحث‌های علمی و سیاسی می‌کنند، طی روزهای اخیر پیوسته تنور انتخابات داغ‌تر شده است و تا کمتر از ۲۴ ساعت دیگر فرصت تبلیغات به‌طور رسمی به پایان می‌رسد.

مهم‌ترین برنامه‌های تبیینی در این حوزه را می‌توان مناظرات نمایندگان نامزدها دانست، در مناظره‌ای که در دانشگاه فرهنگیان خراسان شمالی برگزار شد، نمایندگان داوطلبان انتخابات روبه‌روی یکدیگر نشستند، نظرات خود را بیان کردند و راجع‌به نامزدهای مورد نظر خود به بحث و تبادل‌نظر پرداختند.

این برنامه که تا اواخر شب به‌طول انجامید، مورد استقبال قرار گرفت، دانشجویان بارها و بارها در حمایت از نامزد خود کف زدند که نشان می‌داد شور انتخاباتی وجود دارد و رو به افزایش است.

ستادهای انتخاباتی برنامه‌محور باشند

امیرمحمد بانکیان، فعال دانشجویی که در ستادها نقش پررنگی دارد به خبرنگار ایمنا می‌گوید: در دوره‌های گذشته به‌دلیل هم‌زمانی انتخابات ریاست‌جمهوری با انتخابات شورای شهر، مشارکت بالایی شکل می‌گرفت، اما با توجه به اینکه در این دوره انتخابات ریاست‌جمهوری به‌صورت مستقل برگزار می‌شود، کار کمی دشوارتر است.

وی خاطرنشان می‌کند: ستادهای استانی و شهرستانی تأثیر زیادی در وضعیت انتخابات آن منطقه خواهند داشت و رؤسای ستاد در سطح استان‌ها به تشریح برنامه‌های اصلی نامزد می‌پردازند، خود فرد نیز نوعی شناخت برای نامزد ایجاد می‌کند و مردم با آگاهی بیشتری می‌توانند نامزد مورد نظر خود را انتخاب کنند.

این فعال سیاسی عنوان می‌کند: به‌دلیل فشردگی برنامه‌های این دوره سفرهای تبلیغاتی کمتر بود، اگر ستادها برنامه‌محور بودند، تأثیر بیشتری داشت.

بانکیان برگزاری مناظرات متعدد را دیگر دلیل کم‌فروغ شدن ستادها می‌داند و ادامه می‌دهد: در گذشته مردم برای شناخت افراد به ستادها می‌رفتند، اما اینک از بستر تلویزیون و فضای مجازی شناخت کافی حاصل می‌شود.

مسئولان خراسان شمالی آماده برگزاری انتخابات هستند و به گفته آن‌ها مقدمات برگزاری این دوره انتخابات مهیا شده است. روح‌الله حسن‌پور، مدیرکل دفتر سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری خراسان شمالی سی‌ویکم خرداد در نشست با مدیران رسانه با بیان اینکه ۲۸۶ نفر عضو هیئت‌های اجرایی خراسان شمالی در انتخابات ریاست‌جمهوری هستند، اظهار می‌کند: ۲۲ هیئت اجرایی از جمله ۱۲ هیئت بخشداری و ۱۰ هیئت از فرمانداری‌ها در انتخابات مشارکت دارند.

وی می‌افزاید: انتخابات ۲۵ فرآیند دارد که ۲۳ فرآیند آن الکترونیکی انجام می‌شود و کارها را مدیریت می‌کند.

خراسان شمالی آماده برگزاری انتخابات ریاست جمهوری

برگزاری انتخابات در ۱۵۸۳ نقطه اخذ رأی

مدیرکل دفتر سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری خراسان شمالی اضافه می‌کند: ۹۲۷ شعبه اخذ رأی از جمله ۳۱۴ سیار و ۶۱۳ ثابت برای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ۱۵۸۳ نقطه اخذ رأی مناطق شهری و روستایی پیش‌بینی شده است.

حسین‌پور تاکید می‌کند: ۹۸ درصد استعلامات انتخابات دور گذشته و ۱۰۰ درصد شعبه‌های اخذ رأی استان برخط بود که ۹۶ درصد بر اساس کارت ملی و شناسنامه و ۸۴ درصد تنها با کارت ملی در رأی‌گیری مشارکت کردند.

وی اظهار می‌کند: صحت، سلامت و امنیت انتخابات با درصد بالای استعلامات برخط به‌درستی قابل راستی‌آزمایی است و دو درصد استعلامات آفلاین مربوط به مناطق عشایری، گلیل، راز و جرگلان بود که هیچ امکان ارتباطی نداشتند.

مدیرکل دفتر سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری خراسان شمالی خاطرنشان می‌کند: ارتباطات شبکه مخابرات استان در انتخابات گذشته پایدار بود و هیچ قطعی انجام نشد که در این باره جزو ۱۰ استان نخست در قطع نشدن ارتباطات بودیم.

کد خبر 766350

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.