مشارکت حداکثری در انتخابات نماد بصیرت ملی است

رئیس سازمان بسیج اساتید استان کرمانشاه مشارکت حداکثری در انتخابات را نمادی از اثبات توانایی ملی، احساس مسئولیت در قبال آینده کشور و بصیرت ملی دانست. 

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، نامدار یوسف‌وند امروز _ دوشنبه چهارم تیر _ در جمع خبرنگاران با اشاره به در پیش بودن چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، اظهار کرد: انتخابات در هر کشوری نمادی از مردم سالاری است و در انتخابات نظر تک تک افراد جامعه برای تعیین سرنوشت خود مهم به شمار می‌رود.

وی افزود: این حق همه افراد جامعه است که در انتخابات شرکت کنند و نسبت به آینده کشورشان و موضوعات ملی احساس وظیفه و تکلیف کنند.

رئیس سازمان بسیج اساتید کرمانشاه با تاکید بر اینکه مشارکت حداکثری در انتخابات از نظر داخلی اهمیت بالایی دارد، گفت: در دولت سیزدهم کارهای بزرگی در کشور شد. با وجود اینکه وقایع برجام سیلی از تورم را در کشور ایجاد کرده بود، اما دولت خدمت مقابل این تورم ایستاد، یارانه‌ها را چند برابر کرد، بدهی‌های سرسام آور دولت قبل را تسویه کرد و رشد اقتصادی کشور مثبت شد.

یوسف‌وند ادامه داد: دولت سیزدهم در کنار اقداماتی که در عرصه داخلی انجام داد، در عرصه خارجی نیز موفقیت‌های چشمگیری را برای کشور به دست آورد که از جمله آن می‌توان به عضویت ایران در چند پیمان بزرگ مانند پیمان شانگهای و بریکس اشاره کرد، لذا مردم با مشارکت حداکثری خود و انتخاب فرد اصلح می‌توانند کمک کنند تا این روند رو به رشد کشورمان با قدرت و شتاب بیشتری ادامه پیدا کند.

وی با بیان اینکه مشارکت حداکثری مردم در انتخابات علاوه بر ابعاد داخلی از ابعاد خارجی نیز دارای اهمیت زیادی است، افزود: اگر در یک کشور خارجی دیگر میزان مشارکت مردم در انتخابات کم باشد، کسی روی آن مسئله حساسیتی ندارد، اما اگر مشارکت در کشور ما کم باشد، به علت ویژگی‌ها و موقعیت استراتژیک کشورمان روی این مشارکت حساسیت وجود دارد، چرا که کشور ما در یک مسیر ویژه برای رسیدن به تمدن اسلامی بر اساس مشی استقلال طلبی قرار دارد، لذا حساسیت زیادی روی انتخابات کشور ما وجود دارد.

وی تاکید کرد: ما در شرایط حساسی برای اثبات استقلال کشورمان، هویت انقلابی و تمدن سازی خود قرار داریم و وقتی می‌بینیم که دشمن از ابزارهای زیادی استفاده می‌کند تا نفوذ کند، باید درک کنیم و در مقابل این توطئه‌ها واکنش نشان دهیم تا او را ناامید و نقشه‌هایش را نقش برآب کنیم و این واکنش تنها از طریق مشارکت حداکثری در انتخابات و انتخاب فرد اصلح و کارآمد امکانپذیر است.

تاکید کرد: مشارکت حداکثری در انتخابات نمادی از اثبات توانایی ملی، احساس مسئولیت در قبال آینده کشور و بصیرت ملی است.

یوسف‌وند در خصوص شاخص‌های انتخاب کاندیدای اصلح نیز گفت: یکی از ساده‌ترین راه‌های تشخیص یک کاندیدای اصلح، مشاهده سوابق اوست و اینکه در هر جایی که مسئولیت داشته آیا توانسته نقش آفرینی مناسبی داشته باشد یا خیر، چرا که هرچه میزان سوابق کاندیدایی بویژه در سطح ملی بیشتر باشد، این تجربیات می‌تواند به عنوان پیشران‌های مفیدی برای اداره کشور به او کمک کنند.

وی یکی دیگر از راه‌های انتخاب کاندیدای اصلح را مطالعه برنامه‌های او دانست و گفت: مطالعه برنامه‌ها کمک می‌کند تا بدانیم که هر کاندیدا چه میزان بر امور تسلط دارد و چه راهکارهایی برای حل و رفع مشکلات در نظر گرفته است.

عضو هیئت علمی دانشگاه رازی کرمانشاه با تاکید بر اینکه داشتن یک تیم قوی نیز می‌تواند یکی از شاخص‌های انتخاب کاندیدای اصلح باشد، گفت: باید ببینیم که کدام کاندیدا به توانایی‌های ملی اتکا دارد و دشمن را بهتر می‌شناسد. افرادی که به تاریخ کشورمان نگاه می‌کنند و از دشمنی دشمنان درس عبرت نمی‌گیرند، نباید به اینگونه افراد به عنوان یک کاندیدای اصلح نگاه کرد. کسی باید کاندیدا شود که جهان را تنها منحصر به چند کشور ابرقدرت نبیند، بلکه به ظرفیت همه کشورهای جهان نگاه کند و با آنها ارتباط برقرار کند.

یوسف‌وند در خصوص لزوم رعایت اخلاق از سوی کاندیداها در تبلیغات و مناظرات انتخاباتی، گفت: یکی از ویژگی‌های اخلاقی مهمی که در شهید خدمت دیده می‌شد، این بود که به تهمت‌ها، توهین‌ها و افتراهایی که می‌زدند جواب نمی‌داد، این یکی از ویژگی‌های یک مدیر خوب است که کاندیداها نیز باید آن را مورد توجه قرار دهند.

کد خبر 766143

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.