رشد ۲۱ درصدی صدور پروانه ساخت‌وساز در بافت فرسوده قم

مدیرکل نظارت بر ضوابط شهرسازی شهرداری قم از صدور ۱۷۳ فقره پروانه ساخت‌وساز در بافت فرسوده شهر قم در سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: این میزان در سال پیش از آن ۱۴۳ مورد بود.

مسعود میلانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با اشاره به آمارهای مرتبط با حضور شهرسازی اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵۵۰۰ کنترل نقشه صورت گرفته است که از این تعداد ۴۱۹۵ مورد تأیید شده است و ۱۱۶۶ مورد پذیرش واقع نشده و وارد فرایند اصلاح شده است.

وی با اشاره به آمار صدور پروانه در سال ۱۴۰۱ افزود: در این سال ۲۲۴۶ فقره پروانه به مساحت یک میلیون و ۸۸۲ هزار مترمربع صادر شده است.

مدیرکل نظارت بر ضوابط شهرسازی شهرداری قم خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۲، ۱۸۲۴ مورد پروانه ساختمانی به مساحت یک میلیون و ۷۲۲ هزار مترمربع صادر شد.

میلانی با اشاره به صدور پروانه ساختمانی در بافت تاریخی شهر قم، تصریح کرد: میزان صدور پروانه در این بافت از ۲۴ فقره در سال ۱۴۰۱ به ۲۰ مورد با مساحت ۴۵ هزار مترمربع در سال ۱۴۰۲ رسیده است.

وی اضافه کرد: در بافت فرسوده نیز ۱۴۳ مورد صدور پروانه در سال ۱۴۰۱ داشتیم که با توجه به صدور مجوز طبقات تشویقی در روزهای پایانی این سال در کمیسیون ماده پنج، این عدد به ۱۷۳ مورد در سال ۱۴۰۲ رسید و مساحت صدور پروانه در بافت فرسوده نیز از ۶۴ هزار مترمربع در سال ۱۴۰۱ به ۹۰ هزار و ۵۰۰ مترمربع در سال ۱۴۰۲ رسید.

مدیرکل نظارت بر ضوابط شهرسازی شهرداری قم ادامه داد: با توجه به مجوزهای تشویقی صادر شده، پیش‌بینی برای استقبال شهروندان از اخذ پروانه در بافت فرسوده در سال ۱۴۰۲ بیشتر بود.

میلانی با بیان اینکه مشکل بافت فرسوده طبقه نیست، گفت: مشکلات بافت فرسوده بیش از میزان طبقات، مسائل مالی و اقتصادی ساکنان است، چراکه با افزایش طبقات باید توانایی نسبی برای ساخت‌وساز وجود داشته باشد.

وی افزود: مجوز بلندمرتبه‌سازی در بافت فرسوده به دلیل بضاعت نداشتن ساکنان ممکن است منجر به ترویج قراردادهای مشارکت در ساخت شود که این مسئله را نیز باید عارضه‌یابی و بررسی کرد تا سبب تعدد پرونده‌های قضائی در حوزه ساخت‌وساز نشود.

کد خبر 765643

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بنده خدا IR ۲۰:۴۱ - ۱۴۰۳/۰۴/۰۳
    0 0
    باعرض سلام و عرض ادب خدمت جناب آقای مهندس مسعود میلانی عزیز و گرامی ابتدا بنده حقیر وظیفه خود می دانستم فرارسیدن عید غدیر خم را تبریک عرض کنم و سپس خواهشمندم عدم خلاف ساختمان را خیلی راحت پایان تر ب مردم بدید تا بتوانندب راحتی عدم خلافی راتهیه و پرداخت کنند در این صورت هم از نظر منظره در این مکان مقدس جمکران بهتری صورت میگیره و پیشرفت فراوانی از نظر ساخت و ساز توسعه پیدا می‌کنه هم برای خود شهرداری و شهرسازی بودجه عظیمی بدست می آید وهم رضایت مردم وبوی این منطقه بدست می آید اکنون بیش حداقل ۶۰درصد مردم منطقه پنج جمکران عدم خلاف ساختمان ندارند چرابخاطر مشکلات سر راه و هزینه های بالا می‌ترسند وارد سیستم یک پارچه گی شهرسازی باشه داری بشوند