دمنوشخانه بوستان علوی قم به بهره برداری رسید

مدیرعامل سازمان سیما و منظر و فضای سبز شهری شهرداری قم گفت: دمنوشخانه بوستان علوی بر مبنای تولید، فروش و عرضه گیاهان دارویی در بوستان علوی قم به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قم، پیام جوادیان، امروز _ سه شنبه بیست و نهم خرداد_ در حاشیه بازدید اصحاب رسانه از پروژه‌های شهری که به مناسبت دهه ولایت افتتاح می‌شوند با اشاره به کارکرد دمنوشخانه بوستان علوی اظهار کرد: مجموعه دمنوشخانه بوستان علوی در راستای توسعه اماکن رفاهی، تفریحی و گردشگری در سطح شهر و ایجاد شور و نشاط اجتماعی شهر بازی بوستان فدک احداث شد.

وی افزود: این مجموعه به مساحت حدود ۶ هزار متر مربع با مشارکت بخش خصوصی ساخته شده است. این مکان زمانی باغ پرندگان بود که البته به صورت غیراستاندارد نگهداری می‌شدند، سپس تعطیل و تبدیل به انبار دپو شده بود و وضعیت بسیار نامطلوبی داشت.

مدیرعامل سازمان سیما و منظر و فضای سبز شهری شهرداری قم خاطرنشان کرد: از آنجا که جای یک مجموعه سنتی و میراثی و فرهنگی در شهر خالی بود این مکان پیشنهاد شد تا طی یک فرایند قانونی ساخت و بهره برداری آن به مزایده گذاشته شود که یکی از نیروهای بومی شهر قم برای این کار انتخاب شد.

جوادیان گفت: در مرحله اول بحث طراحی این مجموعه توسط بهترین طراحان کشور انجام و نهایتاً عملیات اجرایی آن در اواخر سال ۱۴۰۱ و اوایل سال ۱۴۰۲ آغاز شد.

وی با بیان اینکه حدود یک سال زمان برده شد تا این مکان به این شکل دربیاید و آبرویی برای گردشگری شهر قم به خصوص گردشگری فرهنگی و سنتی قم باشد، تصریح کرد: نوع قرارداد این مجموعه BOLT است و میزان سرمایه گذاری اینجا بالای ۲۰۰ میلیارد ریال است.

مدیرعامل سازمان سیما و منظر و فضای سبز شهری شهرداری قم با تاکید بر اینکه یکی از ویژگی‌های منحصر به فرد این مجموعه این است که بر مبنای گیاهان دارویی است، گفت: علاوه بر اینکه یک مجموعه گردشگری و میراثی است، یک باغ گیاهان دارویی نیز محسوب می‌شود.

به گفته جوادیان بالای ۱۶۰ گونه گیاهان دارویی مرسوم و نادر در این مجموعه استفاده شده و عمدتاً در شربت‌هاT دمنوش ها و غذاهایی که سرو می‌شودT استفاده خواهد شد.

وی اذعان داشت: در این مکان یک گلخانه به صورت کاملاً اختصاصی برای عرضه محصولات دارویی وجود دارد، حکیم خانه‌ای ساخته شده تا یکی از پزشکان طب سنتی در آن مستقر شود و نسبت به ویزیت و تجویز گیاهان دارویی اقدام کند، همچنین فروشگاهی برای فروش و عرضه گیاهان دارویی به شکل عطاری وجود دارد.

مدیرعامل سازمان سیما و منظر و فضای سبز شهری شهرداری قم با اشاره به اینکه یک مجموعه بزرگی در اطراف قم توسط سازنده دمنوشخانه ساخته شده که محصولات این مکان را تضمین می‌کنند، گفت: محصولات گیاهی در این مکان به صورت صد درصد توسط این گروه تولید و به فروش می‌رسد.

جوادیان اضافه کرد: همچنین بخش دیگر سیاه چادری است که به شکل کامل از پشم بز ساخته و خریداری شده و رقم سنگینی برایش پرداخت شده است تا فضای سنتی و زندگی عشایری در این مجموعه برای مخاطبان تداعی شود.

کد خبر 764288

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.