به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، سیدمجید میراحمدی صبح امروز _ جمعه بیست و پنجم خرداد _ در جلسه ستاد اربعین استان کرمانشاه اظهار کرد: تمام تلاش مسئولان برای برگزاری با شکوه و هر چه بهتر مراسم اربعین حسینی است که هر ساله با حضور گسترده مردم همراه بوده و باید زیرساختهای لازم را برای تسهیل تردد زوار فراهم کنیم.
وی افزود: سال گذشته مرز خسروی با تلاشهای صورت گرفته شاهد تردد یک میلیون زائر در رفت و برگشت بود که رضایتمندی زوار را در پی داشت و حقیقتاً مرز خسروی سال گذشته در پذیرایی از زائران خوش درخشید.
رئیس ستاد اربعین کشور بیان کرد: با توجه به اینکه مراسم اربعین طی سالهای آینده در فصل گرما قرار دارد باید تمهیدات لازم برای تسهیل تردد زوار اندیشیده شود و در همین راستا بازدید لازم با حضور مسئولان استانی از مرز خسروی انجام گرفت تا مسائل و مشکلات موجود بررسی و احصا شود زیرا شرایط مرز خسروی نوید حضور بیشتر زائران را میدهد.
وی ادامه داد: با توجه به محدودیتهای اعتباری موجود باید پروژههای مهم در اولویت اجرا قرار بگیرد و پروژههایی که دارای ردیف اعتبار بودجه هستند اجرای آنها باید تسریع شود و ۲۰۰ میلیارد تومان نیز برای اجرای پروژههای مهم در اختیار استانداری کرمانشاه قرار میگیرد.
میراحمدی تصریح کرد: پایانه مسافربری خسروی نیازمند احداث برای ساماندهی امور زائران است و پایانه موقت در زمینی به مساحت یک هزار و ۷۰۰ هکتار احداث خواهد شد و طی مراحل بعد پایانه ثابت پس از جانمایی تأسیس میشود تا رفاه بیشتر امور را داشته باشیم.
وی خاطرنشان کرد: ساختمان جدید مرزبانی در نقطه صفر مرزی با هماهنگی فرمانده مرزبانی کشور با مساحت و امکانات بیشتر ساخته خواهد شد و اعتبار اولیه این پروژه ۵ میلیارد تومان است تا بتوانیم رفاه بیشتر مرزبانان را تأمین کنیم زیرا مرزبانی در تمام شرایط سخت در حال فراهم کردن امنیت کشور است و همواره شهدایی را برای امینت کشور تقدیم میکنند.
رئیس ستاد اربعین کشور اضافه کرد: سال گذشته با تمهیدات اندیشیده شده درب دوم مرز خسروی ایجاد شد تا تردد زائران با شرایط بهتری انجام گیرد زیرا طی سال گذشته ازدحام زوار را در مسیر رفت و برگشت زوار شاهد بودیم و این درب بر اساس شرایط مرزی و بدون هیچگونه مشکلی تأسیس شد.
وی افزود: کمیته حمل و نقل ستاد اربعین مذاکرات خود را برای تسهیل تردد وسایل حمل و نقل کشورمان در خاک عراق و مرز منذریه داشته باشد تا بتوانیم تا مدت زمان باقیمانده تا مراسم اربعین مشکلات حمل و نقل را بر طرف کنیم و پایانه مرزی منذریه عراق نیازمند ساماندهی است و اگر طرف عراقی توانایی لازم را ندارد، کشورمان برای رفاه زوار شرایط را فراهم خواهد کرد.
میراحمدی عنوان کرد: در حوزه بهداشت و درمان، وزیر بهداشت مسئول کمیته درمانی اربعین است و با توجه به گرمای هوا باید تمهیدات لازم را برای جلوگیری و پیشگیری از گرمازدگی زائران اربعین داشته باشیم و خدمات درمانی و امدادی باید توسط اورژانس و هلالاحمر در مسیر ایجاد شود.
وی ادامه داد: تأسیس و تکمیل شبکه فاضلاب خسروی باید توسط وزارت نیرو و آبفای استان کرمانشاه به صورت ویژه پیگیری شود و جمعآوری فاضلاب به صورت سنتی پاسخگوی شرایط خسروی نیست و برای این امور ۸۰ میلیارد تومان تأمین خواهد شد که ۵۰ میلیارد تومان توسط وزارت کشور و ستاد اربعین تأمین خواهد شد.
رئیس ستاد اربعین کشور تصریح کرد: طی جلساتی که با معاون اول رئیسجمهور و وزیر کشور برگزار شد سهم دستگاههای مختلف اجرایی برای تأمین یخ و آب مورد نیاز زائران مشخص شده زیرا تأمین آب و فضای استراحت خنک یکی از نیازهای اصلی زوار است.
وی خاطرنشان کرد: ۱۰ میلیارد تومان برای تأسیس کارخانه یخ به آبفای استان کرمانشاه تخصیص میباید تا کار ساخت و راهاندازی را در سریعترین زمان ممکن دنبال کند و در حوزه روشنایی معابر مرز خسروی از شرایط مناسب و خوبی برخوردار است اما برای باید برای تأمین روشنایی پارکینگها برنامهریزی کرد.
نظر شما