به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، یوسف نوری عصر امروز_پنجشنبه بیستوچهارم خرداد_ در جلسه اولین رویداد کشاورزی دانشبنیان و فن بازار این استان با بیان اینکه طی تلاشهای انجام شده و پیگیریهای لازم از سوی رئیسجمهور شهید دو تصمیمگیری برای برنج تحقق یافت، اظهار کرد: با هماهنگیهای لازم ارز ترجیحی برای واردات برنج دستور کار قرار گرفت تا تعرفه ترجیحی به واردات داده نشود.
وی افزود: براساس این رایزنی و موافقت بر مجلس واردات به حالت منطقی و از ۱۷۰۰ تن به ۷۰۰ تن و مطابق نیاز کشور انجام شود.
استاندار مازندران با تاکید بر اینکه رسانهها و دستگاههای اجرایی برای جلوگیری از سواستفاده سودجویان در امر ایجاد واردات بیرویه، میتوانند با ورود جدی جلوی آنها را بگیرند، اظهار داشت: به منظور حمایت از تولید و تولیدکنندگان باید این جریان را با تعامل و مشارکت شکل دهیم.
نوری با بیان اینکه با توجه به ظرفیت استان در زمینه تولید برنج، کشاورزی استان را به شکل پایدار در آوریم، عنوان کرد: کشاورزی پیشروان همه بخشهاست و حتی پیشروان بخش گردشگری است و با ایجاد کشاورزی مزرعه به این بخش دست یافت.
وی استفاده از دانش در فعالیتهای کشاورزی و دانشبنیان کردن تولیدات کشاورزی را ضرورت دانست، گفت: باید از روشها و ابزارهای دانشبنیان تولید کشاورزی را بهینه کنیم.
این مسئول ادامه داد: باید به کشاورزان کمک کرد تا با بکارگیری از فرآوری دانشبنیان مرحلهای پیش برود و به کاهش تلفات بذری با رعایت بهداشت و نگهداشت بپردازند.
وی با بیان اینکه در بسیاری از محصولات کشاورزی و باغداری از فناوریهای دانشبنیان استفاده نگرفته است درحالیکه میتوان با کمک آن بخش عمدهای از مشکلات این حوزه را کم کرد، یکی از راهکارها برای توسعه کشاورزی تشکیل صندوقهای کوچک معامله پذیر جهت بکارگیری از فرآوردههای شرکتهای دانشبنیان است؛ با کمک این صندوقها و ادغام آنها میتوان تولیدات کشاورزی را وارد بورس و فرابورس کرده تا شفافسازی کامل بر قیمتها محصولات برای کشاورزان انجام شود.
نظر شما