مهدی برزویی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در قم با بیان اینکه در حوزه مدیریت بحران و پدافند غیرعامل از سال ۱۴۰۲ اقدامات زیرساختی خوبی آغاز شد و در سال جاری نیز ادامه خواهد داشت، اظهار کرد: یکی از پروژههای جدید و خوبی که آغاز شده و پروژه مهم و بزرگی است موضوع شناسایی مکانهای مناسب برای اسکان و تخلیه شهروندان در شرایط اضطراری است.
وی افزود: در شرایط اضطراری مثل زلزله و امثال این لازم است بخشی از مردم را از قسمتهایی از شهر تخلیه و به مکانهای امن منتقل شوند.
مدیر مرکز پدافند غیرعامل و مدیریت بحران شهرداری قم ادامه داد: مشخص کردن و تعیین این مکانهای امن برای مردم یکی از وظایفی است که بر عهده مرکز پدافند غیرعامل و مدیریت بحران شهرداری قم گذاشته شده تا با کمک هلال احمر بتواند این کار را انجام دهد.
برزویی تصریح کرد: این اقدام از سال گذشته با همکاری دوستان هلال احمر آغاز شد و به یک پروژه چند بعدی و چند لایه تبدیل شد، به این معنی که برخی قسمتها و اراضی شهری باید به روز میشد، مانند مساجد، بوستانها، مدارس، پارکینگها و روی هم رفته ۱۵ لایه به روز شدند.
وی اضافه کرد: به روز شدن اطلاعات به این معنی که اگر اطلاع رسانی شد که مردم به مدرسه شهید فهمیده بروند، اسم مدرسه تغییر نکرده باشد و مردم سردرگم نباشند.
مدیر مرکز پدافند غیرعامل و مدیریت بحران شهرداری قم تاکید کرد: از مسائلی که در بازدیدها مورد نظر است شناسایی متولی مستقیم آن مکان مثل مدرسه یا مسجد با هماهنگی همه نهادها است، به این معنی که اگر مردم به مکانی مراجعه کردند کسی مانع حضور آنها نشود.
برزویی گفت: پس از تهیه نقشه مراکز اسکان اضطراری، تمام دستگاههای ذیربط باید مسئولیت خود را در قالب این نقشه بر عهده بگیرند و پس از آن اطلاعرسانی به مردم صورت گیرد.
وی با بیان اینکه سال گذشته مناطق یک و هشت به طور کامل بررسی شد، افزود: ۱۱۲ مکان در منطقه ۸ و ۱۷۸ مکان نیز در منطقه یک بازدید و در مجموع ۱۰۰ مکان امن انتخاب شد. در سال جاری و پس از تعطیلی مدارس این مسئله در مناطق دو و سه ادامه پیدا میکند و این پروژه تا پایان امسال به اتمام خواهد رسید.
نظر شما