به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، مهدی داوری در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: بنیاد ملی با هدف ورود نخبگان و ایدهها و نظرات آنها در تصمیمسازی مدیران برای موضوعات اساسی و کلان کشور، اولین رویداد گفتاورد ملی نخبگان را با شعار «نخبگان، حکمرانی دانشبنیان» برگزار میکند.
وی افزود: هدف اصلی این رویداد، برقراری ارتباط منسجم بین نخبگان، حاکمیت، مدیران اجرایی و مردم با استفاده از تفکر و خلاقیت گروههای نخبگانی و مشارکت مردم در موضوعات کلان و اساسی کشور است.
رئیس بنیاد نخبگان استان اردبیل ادامه داد: این رویداد در فضایی چهار مرحلهای طراحی و در دو بخش رقابتی و نمایشگاهی و در پنج محور اصلی اقتصادی (پولی، مالی و بانکی)، امنیت غذایی، نظام سلامت و بیمه، مدیریت بهرهبرداری و ارتقای بهرهوری منابع طبیعی (معادن، نفت و گاز، دریا، مراتع، جنگلها، منابع آبی) و حکمرانی هوشمند و سیاستگذاری برگزار میشود.
داوری با تأکید بر اهمیت نقش آفرینی و اثربخشی نخبگان در حکمرانی و حل مسائل جامعه، این رویداد را فرصتی برای ارائه چرخشهای تحولآفرین در کشور و تعامل مدیران، نخبگان و مردم دانست و بیان کرد: بر اساس برنامهریزیهای انجامشده، در این رویداد کشور به هشت پهنه برای سهولت فرآیند اجرایی آن تقسیم شده که استانهای آذربایجانشرقی، آذربایجانغربی، اردبیل و زنجان در پهنه شمالغرب کشور با عنوان «پهنه آذربایجان» نامگذاری شده است.
وی تصریح کرد: این گفتاورد با هدف مشارکت فعال مردمی برای پیشرفت کشور و استانها در سال «جهش تولید با مشارکت مردم» پایهریزی شده و در هر پهنه، ایدههای شرکتکنندگان دریافت و پس از ارزیابی اولیه، طرحهای منتخب در قالب یک پوستر در نمایشگاهی به همین منظور برای صاحبنظران، ذینفعان و علاقهمندان به نمایش گذاشته میشود.
رئیس بنیاد نخبگان استان اردبیل گفت: در مرحله سوم، هشت اثر یا هشت نفر برگزیده باید تیم خود را با کمک افراد سایر تیمهای حذف شده تکمیل کنند و سپس با اتصال به یک مربی، برای مرحله رقابتی آماده شوند و در مرحله چهارم، برای عمقبخشی به محتواهای دریافتی و همچنین برای اینکه ضمانت اجرایی پیدا کنند، ارزیابی و داوریها با حضور مدیران اجرایی و اندیشمندان خبره هر موضوع انجام خواهد شد.
داوری با اشاره به اینکه جوایز مادی، معنوی و نخبگانی متنوعی در مراحل مختلف گفتاورد از جمله گواهی برگزیدگی و عضویت در خانه نخبگان در نظر گرفته شده است، افزود: به پاس زحمات فعالان در ارائه ایدههای برتر، ضمن ایجاد فرصت اثرگذاری در حکمرانی برای آنان، به برگزیدگان نهایی علاوه بر جایزه نقدی یک میلیارد تومانی، یک میلیارد تومان اعتبار هم بابت عملیاتی نمودن راهکارهای منتخب پرداخت خواهد شد.
وی ارائه آثار منتخب در دیدار با مقام معظم رهبری و رئیسجمهور، حضور در همایش ملی نخبگان، بهرهمندی از امتیازهای بنیاد ملی نخبگان و اهدای سیمرغ زرین را از دیگر امتیازات این گفتاورد برشمرد.
نظر شما