به گزارش خبرگزاری ایمنا، رامین پوریا در حاشیه نشستی که با حضور جمعی از ارزیابان با هدف ارائه آموزشهای تخصصی در زمینه روند و نحوه ارزیابی و شیوه ارائه گزارش عملکرد ادارات در ساختمان ستادی شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ، برگزار شد با یادآوری مجدد الزام ادارات و نهادهای اجرایی به کاهش مصرف برق، مطابق با مصوبه هیأت دولت اظهار کرد: بخش قابل ملاحظهای از مصرف برق کلان شهر تهران، متعلق به پنج هزار اداره و بانک مستقر در پایتخت است و در صورت همکاری این دسته از مشترکان، ظرفیت کاهش مصرفی معادل با ۱۸۰ مگاوات در این حوزه وجود دارد.
وی افزود: بالغبر هزار و پانصد مولد اضطراری در اختیار مشترکان بزرگ برق در تهران است که استفاده از این مولدها میتواند در ساعات اوج بار در حدود ۱۵۰ مگاوات از فشار وارد بر شبکه توزیع برق را کاهش دهد.
افشین طوسی، در این نشست گفت: امروز _ سهشنبه بیست و دوم خرداد_ برق ده دستگاه اداری ملی و استانی که اقدام به کاهش مصرف برق نکردهاند توسط نیروهای فنی این شرکت قطع شد.
وی افزود: اگرچه تمامی ادارات شهر تهران، مجهز به کنتورهای هوشمند شده و میزان مصرف برق آنان به صورت لحظهای توسط این شرکت از راه دور پایش میشود اما حضور میدانی ارزیابان نیز میتواند نقش مؤثری در بررسی چگونگی عملکرد مشترکان داشته باشد و به همین دلیل طی سال جاری ۳۵۰ گروه ارزیاب ضمن بررسی اقدامات ادارات و نحوه مصرف برق، آموزشهای لازم را نیز به مسئولان دستگاههای مربوطه خواهند داد تا شاهد استفاده از حداکثر ظرفیت بخش اداری در زمینه کاهش مصرف برق در ساعات اوج بار میان روز باشیم.
مجری طرح پایش مصرف برق ادارات شهر تهران خاطرنشان کرد: تمامی دستگاههای اداری موظفند یک ساعت پیش از خاتمه ساعت کاری، تجهیزات سرمایشی مورد استفاده خود را خاموش کنند و در صورتی که کاهش مصرف مورد انتظار مطابق با مصوبه هیأت دولت حاصل نشود، برق اداراتی که اقدام به همکاری نکردهاند با اخطار قبلی قطع خواهد شد.
مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ پیشاز این گفته بود: از بین ۵۰۰۰ اداره تهران بزرگ حدود ۱۰۰۰ اداره در طیفهای مختلف اعماز شهرداری، قوه قضائیه، قوه مقننه، صداوسیما و دستگاههای اجرایی و نهادهای عمومی غیردولتی بیشترین مصرف برق را دارند.
منبع: فارس
نظر شما