رشد ۳۶ درصد تولید گوشت مرغ در سیستان‌ و بلوچستان

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان گفت: در حال حاضر با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی با افزایش تعداد واحدهای صنعتی پرورش مرغ گوشتی به ۴۰۰ واحد، ظرفیت تولید مرغ با رشد ۳۶ درصدی به حدود ۵۵ هزار تن رسیده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط‌عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان، مهدی حسینی اظهار کرد: از ابتدای دولت سیزدهم، ارتقای ضریب خوداتکایی استان به تولید گوشت مرغ در اولویت کاری سازمان جهاد کشاورزی قرار گرفت.

وی افزود: نهضت توسعه واحدهای مرغداری گوشتی و تخم‌گذار با مشارکت حداکثری بخش خصوصی در دوره هزار روزه دولت خدمت با سرمایه‌گذاری بیش از ۶۲ هزار میلیارد ریال، روند رو به رشدی به خود گرفت.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان ادامه داد: تا پیش از دولت سیزدهم، سیستان و بلوچستان با ۳۰۰ واحد مرغداری حداکثر ۴۱ هزار تن در سال توان تولید گوشت مرغ را دارا بود و در حال حاضر با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی با افزایش تعداد واحدهای صنعتی پرورش مرغ گوشتی به ۴۰۰ واحد، ظرفیت تولید مرغ با رشد ۳۶ درصدی به حدود ۵۵ هزار تن رسیده است.

حسینی بیان کرد: روند توسعه واحدهای مرغداری سیستان و بلوچستان با نگاه به صادرات کماکان با مشارکت بهره‌برداران ادامه دارد و در حال حاضر ۳۲۷ واحد مرغداری با ظرفیت ۶.۵ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در هر دوره و با پیشرفت فیزیکی ۱۰ تا ۹۸ درصد در حال ساخت‌وساز است.

کد خبر 762066

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.