مشارکت فرهنگی ۴۰۰۰ دانشجو در دانشگاه بین‌المللی قزوین

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) از همکاری ۴۰۰۰ دانشجو با برنامه‌های فرهنگی این دانشگاه خبر داد و افزود: از این تعداد یک‌هزار نفر به صورت مستقیم ۱۰۰۰ نفر و ۳۰۰۰ نفر دانشجو هم به شکل غیرمستقیم همکاری کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، سیدعلی قاسم‌زاده بعدازظهر امروز -دوشنبه بیست‌ویکم خرداد- در مراسم پایانی ششمین جشنواره ملی رویش اظهار کرد: دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) بین ۱۰ دانشگاه برتر کشور است و این در حالیست که جمعیت دانشجویی ما ۸ هزار دانشجو و خیلی‌کمتر از دانشگاه‌های بزرگ کشور است.

وی از ثبت بیش از ۱۰۰۰ فعالیت فرهنگی در دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی طی یک‌سال اخیر خبر داد و گفت: از این تعداد ۵۲۳ فعالیت و برنامه فرهنگی توسط کانون‌های دانشجویی دانشگاه به ثبت رسیده است.

نماینده عالی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در استان قزوین با بیان اینکه در دولت قبل هفت کانون داشتیم که تعدادی از آنها فعال نبودند، اضافه کرد: با راه‌اندازی ۱۳ کانون دانشجویی در این دانشگاه در حال حاضر ۲۰ کانون دانشجویی و فرهنگی داریم که ۱۵ کانون فعال و ۵ کانون هم غیرفعال هستند.

قاسم‌زاده با اشاره به رویکرد مدیریت دانشگاه برای صدور زودهنگام مجوز کانون‌های دانشجویی و فرهنگی گفت: سیاست ما این است که این کانون‌ها که می‌توانند مکمل فعالیت‌های آموزشی، علمی، فرهنگی و هنری باشند، تقویت شوند و رویکرد ما تقویت کار دانشجویی است.

وی از همکاری ۴ هزار نفر دانشجو با برنامه‌های فرهنگی این دانشگاه خبر داد و افزود: از این تعداد یک‌هزار نفر به صورت مستقیم یک‌هزار نفر و ۳ هزار نفر دانشجو هم به شکل غیرمستقیم همکاری کردند و با توجه به اینکه یک‌هزار نفر از دانشجویان ما خارجی هستند، بنابراین حدود نیمی از دانشجویان این دانشگاه در کارهای فرهنگی فعال هستند که جای قدردانی از دانشجویان دارد.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) در بخش دیگری از سخنانش ترسیم کردن مدل موفقیت را از رموز موفقیت کانون‌های دانشجویی و فرهنگی برشمرد و گفت: اگر دانشجویان سبک زندگی خاص خود را نداشته باشند، دچار تزلزل و سستی در تصمیم‌گیری می‌شوند.

قاسم‌زاده با بیان اینکه در محیط‌های نخبگانی باید عقلانیت به جای احساسات رشد کند، ادامه داد: دانشجویان باید خردورز باشند، چرا که اگر احساساتی عمل کنیم، شکست می‌خوریم و جایی هم که شکست بخوریم، دچار ناامیدی می‌شویم، چرا که احساسی عمل کردیم و با عقل و اندیشه جلو نرفتیم.

کد خبر 761935

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.