ورودی شهر سنندج نمودی از یک شهر فرهنگی ندارد

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر سنندج گفت: شهر سنندج یک شهر فرهنگی است اما ورودی‌های این شهر نمودی از یک شهر فرهنگی ندارد که باید این مسئله در اقدامات امسال شهرداری سنندج مورد توجه قرار گیرد.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، سیف‌الله رضایی، امروز _دوشنبه بیست‌ویکم خرداد_ در کمیسیون فرهنگی شورای شهر سنندج که با دستورکار گزارش عملکرد چهارساله کارگروه شهر خلاق موسیقی سنندج برگزار شد، اظهار کرد: شهر سنندج با توجه به اینکه دارای عناوین و القابی همچون شهر خلاق موسیقی یونسکو، پایتخت دف و کتاب و نوروز است باید بیشتر از این ظرفیت‌های فرهنگی خود بهره‌برداری کند.

وی افزود: شهر سنندج چهار سال پیش به عنوان شهر خلاق موسیقی یونسکو انتخاب شد و ما امیدوار به این هستیم که برای چهار سال دیگر نیز در شبکه شهرهای خلاق یونسکو ابقاء شویم.

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر سنندج خاطرنشان کرد: شهر سنندج یک شهر فرهنگی است اما ورودی‌های این شهر نمودی از یک شهر فرهنگی ندارد که باید این مسئله در اقدامات امسال شهرداری سنندج مورد توجه قرار گیرد.

رضایی ادامه داد: به زیباسازی شهر سنندج کم توجهی شده و نیاز هست که سازمان سیما و منظر شهرداری نسبت به زیباسازی، نظافت شهری و نصب المان‌هایی که قبلاً ساخته شده همت کند.

وی یکی از تعهدات شهر خلاق موسیقی را ایجاد یک مجتمع فرهنگی هنری دانست و گفت: مجتمع فرهنگی هنری شهرداری ساخته شده است اما باید تعیین تکلیف شود.

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر سنندج اضافه کرد: انتظارات از شورا و شهرداری بسیار زیاد است اما همه ادارات و نهادهای فرهنگی باید در اجرای برنامه‌های شهر خلاق موسیقی، شورا و شهرداری را یاری کنند.

ورودی شهر سنندج نمودی از یک شهر فرهنگی ندارد

تدوین ۶ برنامه شاخص برای شهر خلاق موسیقی سنندج

فرزاد حاجی میرزایی، مسئول دبیرخانه شهر خلاق موسیقی سنندج نیز در این جلسه اظهار کرد: تقویت نهادهای فرهنگی هنری همچون آموزشگاه‌های خصوصی موسیقی یکی از اصلی‌ترین خواسته‌های یونسکو برای ابقای شهر سنندج در شبکه شهرهای خلاق جهان است.

وی به طراحی برنامه‌های میان مدت در دبیرخانه شهر خلاق موسیقی سنندج تا سال ۲۰۲۷ برای شهر سنندج اشاره کرد و افزود: شش برنامه اصلی در این دبیرخانه، بر اساس دستورالعمل‌های یونسکو برای شهر خلاق موسیقی سنندج تعریف و تدوین شده است.

مسئول دبیرخانه شهر خلاق موسیقی سنندج، آموزش موسیقی به معلولان و گروه‌های آسیب پذیر با کمک خیران و مؤسسات خصوصی، بازآفرینی آثار قدیمی شهر سنندج و مکتوب کردن آنها، تدوین و تعیین استراتژی‌های توسعه بازار محصولات فرهنگی، شرکت در جشنواره‌های فرهنگی بین‌المللی، حمایت از هنرمندان و برگزاری دومین فستیوال موسیقی آبیدر سنندج با محوریت دف را از جمله برنامه‌های تعریف شده برشمرد.

به گزارش ایمنا، در ادامه این جلسه تعدادی از هنرمندان و اعضای دبیرخانه شهر خلاق موسیقی سنندج به بیان نقطه نظرات و مسائل و مشکلات فرهنگی پرداختند.

کد خبر 761906

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.