به گزارش خبرگزاری ایمنا، مصطفی رجبی مشهدی درباره برنامههای تأمین برق بخش صنعت اظهار کرد: سال گذشته مصرف برق در بخش صنعت کشور ۶ درصد نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش یافت که این شاخص برای صنایع بزرگ ۱۴ درصد بود.
وی افزود: بر اساس برنامهریزی صورت گرفته در دوره اوج تابستان بیش از ۹۰ درصد از مشترکان صنعتی که کارگاههای صنعتی و واحدهای صنفی-صنعتی را تشکیل میدهند، مشمول برنامههای مدیریت مصرف نخواهند شد و در شهرکهای صنعتی هم شش روز در هفته بدون محدودیت تولید میکنند و دوره اجرا به جابهجایی با یک روز تعطیل در هفته یا جمعه کاهش یافته است.
سخنگوی صنعت برق خاطرنشان کرد: برای صنایع بزرگ هم برنامهریزی بر اساس زنجیره تولید با هماهنگی همکاران وزارت صمت بهگونهای تنظیم شده است که در ساعات اوج، مصرف حداقلی را خواهند داشت و مصرف را به ساعتهای کمباری منتقل میکنند.
رجبی مشهدی با اشاره به تفاهمنامه منعقد شده میان وزارتخانههای صمت و نیرو گفت: بر اساس این تفاهمنامه و ماده ۴ قانون مانعزدایی صنعت برق، صنایع انرژیبر کشور مکلف به احداث ۱۰ هزار مگاوات نیروگاه شدند که در قانون به آنها تکلیف شده است.
وی افزود: پس از انعقاد این تفاهم، تاکنون نزدیک به ۱۴۰۰ مگاوات نیروگاه صنایع وارد مدار شده است که بخشی از مصرف صنایع را تأمین خواهند کرد.
پیشتر نیز علیاکبر محرابیان، وزیر نیرو با بیان اینکه صنایع کوچک و کارگاهی حدود ۹۰ درصد صنایع را شامل میشود، گفت: برای این صنایع در حوزه تأمین برق هیچگونه محدودیتی لحاظ نشده است و میتوانند بهراحتی از برق استفاده و به تولید محصولات خود بپردازند. نکته اینکه میزان اشتغال در این صنایع بسیار قابل توجه است.
وزیر نیرو تاکید کرد: برای صنایع متوسط که بهطور عمده صنایع واقع در شهرکهای صنعتی است، فقط یک روز تعطیل محدودیت در نظر گرفته شده است و طی شش روز هفته میتوانند به صورت شبانهروزی تولید داشته باشند و محدودیتی در این ایام نخواهند داشت.
منبع: ایرنا
نظر شما